The Big Bang Theory’nin Penny’si: Kocamla beraber yaşamıyorum

“Çok alışılmadık bir evliliğimiz var”

Kaley Cuoco milyarder iş adamı Scott Cook’un oğlu profesyonel at binicisi Karl Cook ile ABD’nin San Diego şehrinde görkemli bir törenle evlenmişti (Norman Cook/Instagram)

The Big Bang Theory isimli dizide canlandırdığı Penny karakteriyle dünya çapında ün kazanan ABD'li oyuncu Kaley Cuoco eşi Karl Cook’la birlikte yaşamadığını belirtti.

E! News’a verdiği bir röportajda evliliğinin “alışılmadık” olduğunu söyleyen 33 yaşındaki Cuoco, geçen yıl haziranda evlendiklerinden bu yana eşiyle henüz aynı eve taşınmadığını kaydetti.

Cuoco “Rüyalarımızın evini inşa ediyoruz. Aslında sonsuza dek tek bir çatının altında yaşayacağız. Çok alışılmadık bir evliliğimiz var. Çok fazla bulunduğumuz farklı lokasyonlarımız var. Her gün birlikte değiliz ve kişisel görüşüm bunun önemli olduğu yönünde. Bu (şekilde yaşamak) bizde ise yarıyor” diye konuştu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cuoco’nun açıklamasından önce ABD’li oyuncu, yazar ve girişimci Gwyneth Paltrow da bir röportaj sırasında eşi Brad Falchuk’la birlikte yaşamadığını belirtmişti.

Haziranda The Sunday Times’ Style’a konuşan Paltrow kendine ait evinde eşiyle bir hafta içinde yalnızca 4 gece geçirdiğini kaydetmişti.

Paltrow’a göre haftanın geriye kalan diğer 3 gününde ise Falchuk geceyi, önceki eşi yapımcı Suzanne Bukinik’ten olan çocukları Brody ve Isabella’yla birlikte kendine ait evinde geçiriyor.

Planlamanın eşiyle kendisi açısından çok ise yaradığını belirten Paltrow, bunun arkadaşları arasında kıskanıldığının dahi altını çizmişti.

Paltrow şunları söylemişti:

Tüm evli arkadaşlarım bizim yaşam biçimimizin kulağa çok ideal geldiğini ve bu şekilde devam etmemiz gerektiğini söylüyor.

Ancak son zamanlarda InStyle’a verdiği bir röportajda Paltrow, eşiyle birkaç hafta içinde aynı eve taşınmayı düşündüklerini kaydetmişti.

Paltrow “(Ailedeki) herkesin (evliliğimize) alışması ve suların durulması için bir yıl zaman tanıdık. Şimdi de bu ay içinde aynı evde yaşamaya başlayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

 

 

*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style/love-sex

Independent Türkçe için çeviren: Ayşe Yıldız

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU