Prenses Diana'nın eski uşağı: Ölmeden önce annelerinin sırlarını Harry ve William'a anlatmalıyım

"Anlatacaklarım Harry ve William'ı tekrar bir araya getirebilir"

Prenses Diana, Kral III. Charles'la çalkantılı bir evlilik yaşamıştı (AFP)

Prenses Diana'nın prostat kanserine yakalanan eski uşağı Paul Burrell, ölmeden önce Prens William ve Prens Harry'ye annelerinin sırlarını anlatmak istediğini söyledi.

Britanya'nın bulvar gazetelerinden Mirror'a konuşan Burrell, hastalığını geçen ay öğrendiğini belirtti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Teşhis konduktan sonra gerçekleri açıklamak için kalan vaktinin kısıtlı olmasından endişelendiğini söyleyen Burrel, "Bu sırların benimle mezara gömülmesinden korkuyorum" dedi.

64 yaşındaki Burrell, Prenses Diana'nın ölümüne kadar 10 yıl boyunca ona hizmet etmişti. Diana'nın kendisini "dayanağı" olarak gördüğünü belirten eski Kraliyet çalışanı, "Onunla çok fazla zaman geçirdim. Mutlu günlerinde yanında olduğum kadar en karanlık zamanlarında da oradaydım" ifadelerini kullandı.

Burrell şöyle devam etti:

Prenses bana içini açmıştı. Şimdiye kadar anlatmadığım çok şey var ama artık doğru zamanın geldiğini düşünüyorum.

Eski uşak, "William ve Harry'ye anlatmak istediklerimin hepsi hoş şeyler değil ama ölürsem bunları asla öğrenemeyecekler" dedi ve ekledi:

Bence Diana da bana 'Buna öncelik vermelisin Paul, gidip çocuklarımla görüşmelisin' derdi.

Ardından Burrel, "Anlatacaklarım Harry ve William'ı tekrar bir araya getirebilir. Diana da çocuklarının barışmasını çok isterdi" ifadelerini kullandı.

Prenses Diana, 1997'de trajik bir trafik kazasında hayatını kaybettiğinde Prens William, 15; Prens Harry'yse 13 yaşındaydı.

Erkek kardeşlerin arası, Prens Harry'nin 2020'de eşi Meghan Markle'la Kraliyet görevlerinden istifa edip ABD'ye yerleşmesinden sonra gitgide açılmıştı.

 

Independent Türkçe, Mirror, DailyMail

DAHA FAZLA HABER OKU