Jennifer Lopez'den 20 yıl sonra gelen itiraf: Madonna aslında benimle öpüşecekti

Madonna ve Britney Spears'ın 2003'te sahnede öpüşmesi magazin tarihine geçmişti

Jennifer Lopez, müziğin yanında oyunculuk kariyerine de devam ediyor (MTV / Reuters)

Ünlü pop yıldızı Jennifer Lopez, canlı yayın tarihinin en ikonik öpüşme anlarından biri hakkında yıllardır süregelen söylentilere açıklık getirdi.

2003'teki MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde o dönemin en ünlü şarkıcılarından Madonna, Britney Spears ve Christina Aguilera birlikte sahne almıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Canlı performansın ortasında Madonna bir anda Spears'ı öperek seyircileri şaşkına çevirmişti. Popun kraliçesi, Spears'ın ardından da Aguilera'yı öpmüştü.

Bu olayın magazin tarihine damga vurmasının yanında, o gece sahneye Aguilera yerine Lopez'in çıkmasının planlandığı yönünde söylentiler vardı.

Geçen günlerde Lopez'in E News'la yaptığı söyleşide konu bu iddialara geldi ve ünlü yıldız olaya açıklık getirdi:

Evet, söylentiler doğru. Britney ve ben, Madonna'nın evine gidip prova bile yapmıştık. Ama ödül gecesi benim film çekimi için Kanada'da olmam gerekiyordu. O yüzden benim yerime Christina sahneye çıktı.

Lopez'in açıklaması bazılarının ilgisini çekse de bir kısım sosyal medya kullanıcısı ünlü şarkıcının gündeme gelmek için bu konuyu ortaya attığını öne sürdü.
 


Twitter'da haberi alıntılayan bir kullanıcı, "JLo'nun durması lazım. Kimse sormadı ki!" diye tepki verdi.

Başka biri de, "Kızım, üstünden 20 yıl geçmiş. Bunu neden şimdi gündeme getiriyorsun?" dedi.

Bazıları da, o dönem Aguilera'nın daha ünlü olduğunu belirterek Lopez'in iddiasının doğruluğunu sorguladı.

Lopez'in yalan söylediğini öne sürenler olsa da ünlü şarkıcıya destek verenler, 2003'teki ödül töreninin organizatörlerinden Van Toffler'ın gölgede kalmış bir açıklamasını gün yüzüne çıkartarak kanıt sundu.

2012'de Entertainment Weekly'ye konuşan Toffler'ın şu ifadeleri ortaya çıktı:

Bu üçlü, ilk hedefimiz değildi. Bu ilk kez ortaya çıkıyor olabilir ama işin içinde Jennifer Lopez de vardı. Bu plan gerçekleşmedi.

Madonna, geçen yılın başında Instagram'dan açtığı bir canlı yayında turneye çıktığında Spears'ı yanında görmek istediğini söylemişti. Popun kraliçesi, Spears'la meşhur öpücüklerini sahnede tekrarlayabileceklerini dile getirmişti.

Ünlü yıldız, meşhur öpücüğü tekrarlamak için turneyi beklemedi. Madonna, Spears'ın Haziran 2022'de yapılan düğününde gelini öperek gündem olmuştu.

 

Independent Türkçe, BuzzFeed, Entertainment Weekly

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU