Galatasaray: Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın

Sarı kırmızılı ekip, “Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz” açıklaması yaptı

Fotoğraf: AA (arşiv)

Galatasaray, Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklanmasını istedi.

Fenerbahçe, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1 yendi. 90+8'de Fernandao'nun ceza sahası dışından attığı gol ise ofsayt gerekçesiyle iptal edildi. Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, VAR kararınının doğru olduğunu söyledi. 

Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin ise, "VAR kayıtlarını dinlemek ya da dinlememek onun kararını verecek bir insan değilim. Takımın başındaki hocayım. Elimizden gelen tüm mücadeleyi veriyoruz. Gerisi benim elimde değil. VAR kayıtlarını dinlesem bile puan vermeyecekler. O kamuoyunun takdiri. Üzgünüm. Bu maçın hakkı bu değildi. Yolumuza devam edeceğiz" açıklaması yaptı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galatasaray’dan gelişmelerin ardından ezeli rakibini hedef alan bir açıklama yapıldı.

“Tuz koktu! Derdi adalet olmayanlar ayrıcalığını aldı @Fenerbahce” denilen Twitter paylaşımında, “Biz herkes için adalet aramaya devam edeceğiz. Antalyaspor - Fenerbahçe maçının VAR kayıtları açıklansın, yapılan operasyona ne kılıf bulunduğunu birlikte görelim” ifadelerine yer verildi.

TFF, Süper Lig'in 15. haftasında yapılan Gaziantep FK-Beşiktaş müsabakası ile 16. haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor-Galatasaray mücadelelerinde yaşanan tartışmalı kararlarla ilgili VAR kayıtlarını kamuoyu ile paylaşmıştı.

 

Independent Türkçe, NTV Spor

DAHA FAZLA HABER OKU