Britney Spears'ın babasıyla eski eşi babalık hakkında kitap yazıyor

Kevin Federline, üç yıldır çocuklarının yanına yaklaştırmadığı Jamie Spears'tan yardım istemiş

Britney Spears ve Kevin Federline, 2007'de boşandı (Wire Image / AP)

Ünlü pop yıldızı Britney Spears'ın babası Jamie Spears ve eski eşi Kevin Federline "babalık deneyimi üzerine" bir kitap yazmaya hazırlanıyor.

Gazeteci Daphne Barak'a konuşan Jamie, dün (18 Aralık) Daily Mail'de yayımlanan röportajda Federline'la aralarının düzeldiğini ve eski damadının kitap yazmasına yardım edeceğini söyledi.

Federline, eylül 2019'da oğlu Preston'a kötü muamelede bulunduğunu öne sürerek Jamie'ye uzaklaştırma kararı çıkartmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Jamie, 17 yaşındaki Preston ve 16 yaşındaki Preston'ı üç yıldır göremiyordu.

Yıllar sonra ilk kez basına konuşan Jamie, torunları için "Onları çok ama çok özledim. Önceden çok yakındık, onlar olmadan son üç yılım çok zor geçti" dedi.

Britney, 13 yıl boyunca babasının vesayeti altında yaşamıştı.

Ünlü pop yıldızının vesayetin kalkması için hukuki mücadele verdiği yıllarda "kızını alıkoymakla" suçlanan Jamie, "Her şeyi Britney'in iyiliği için yaptım, ben olmasam bugün hayatta olmazdı" diyerek kendini savundu.

Britney ise babasından kötü muamele gördüğünü defalarca dile getirmişti ve bir açıklamasında "Babam bana yaptıkları yüzünden hayatı boyunca hapis yatmalı" demişti.

Ünlü yıldız 2008'de babasının vesayeti altına girdiğinde oğlu Preston 3, Jayden ise 2 yaşındaydı. Çocuklar o dönemden beri babaları Kevin Federline'la yaşıyor.

 

Independent Türkçe, Daily Mail, Page Six

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU