Britney Spears'ın eski eşi: Çıplak fotoğraflar yüzünden çocuklar anneleriyle görüşmek istemiyor

"Bu belki de annenizin kendini ifade etme şeklidir"

Britney Spears'ın evinin eski eşi Kevin Federline'la yaşayan çocuklarına çok yakın olmasına rağmen aylardır görüşmedikleri öğrenildi (AP)

Britney Spears'ın eski kocası Kevin Federline, uzun bir aradan sonra ünlü şarkıcı hakkında konuştu.

2004'ten 2007'ye kadar evli kalan çiftin şu an 15 ve 16 yaşlarında iki oğlu var. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Spears'ın babasının vesayeti altında yaşadığı 13 yıl boyunca oğulları Sean Preston ve Jayden James, Federline ve yeni eşiyle yaşadı. Çocuklar mümkün olduğunca basından uzak tutuldu.

ITV'ye konuşan Federline, çocukların anneleriyle bir süre daha görüşmemeye karar verdiğini ve en son aylar önce bir araya geldiklerini söyledi.

Federline, Spears'ın vesayet davasının, ardından gelen evliliğinin ve çıplak pozlarla sürekli gündeme gelmesinin onlar için de zor olduğunu dile getirdi:

Tüm olan biteni izlemek, yaşamak çok ağırdı. Hayatım boyunca yaptığım en zor şeydi. Çocuklar da anneleriyle aralarına mesafe koymak istiyor. 

Federline, çocuklarının annelerini gerçekten sevdiğini ama Spears'ın paylaşımlarının çocukları zor durumda bıraktığını söyledi:

'Bakın bu belki de annenizin kendini ifade etme şeklidir' diye anlatmaya çalışıyorum ama bu, olayların onlara yaşattıklarını değiştirmiyor. Liseye giden bir ergen olmak nasıl hissettiriyordur, tahmin edemiyorum.

Federline, Spears'ın 13 yıl boyunca babası Jamie Spears'ın vesayetinde yaşamış olmasının eski eşini 'kurtardığını' söyledi.

Röportajı gören Spears ve yeni eşi Sam Asghari, Instagram paylaşımlarıyla Federline'a cevap verdi.

Ünlü şarkıcı, Instagram hikayelerinde şu notu paylaştı:

Eski eşimin ben ve çocuklarım arasındaki ilişkiden söz etmeye karar vermesi beni çok üzdü. Hepimizin bildiği gibi ergen erkek çocukları kimse için kolay değil. Instagram yüzünden böyle olduğunun söylenmesi beni endişelendirdi… Bunların hepsi Instagram'dan çok önceydi. Onlara her şeyi verdim… Sadece bir kelime: İncitici… Bunu söyleyeceğim… Annem 'onları babalarına VERMELİSİN' dedi. Bunu paylaşıyorum çünkü paylaşabiliyorum.

Sam Asghari de Instagram hikayelerinde eşini savundu. Asghari, "Karımın fotoğrafları sabun reklamlarında gördüğünüzden daha müstehcen değil" ve "Karımın adını ağzına alma" diye yazdı.
 

Britney Spears ve Sam Asghari'nin Instagram paylaşımları

40 yaşındaki Britney Spears ve 28 yaşındai Sam Asghari, Federline'a Instagram'dan cevap verdi (Britney Spears-Sam Asghari / Instagram)


Spears ve Federline'ın 2004'te başlayan çalkantılı evlilikleri çok uzun sürmedi. Spears, ikinci oğlunun doğumundan iki ay sonra, Kasım 2006'da Federline'a şiddetli geçimsizlikten boşanma davası açtı.

Ünlü şarkıcı, 2008'de mahkeme kararıyla babasının vesayeti altına alındı ve vasilik 13 yıl sürdü.

2021'de haklarına kavuşan Spears, haziranda model-oyuncu nişanlısı Sam Asghari'yle evlendi.

 

Independent Türkçe, DailyMail, Mirror

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU