Ünlü Bollywood yıldızı Şahruh Han Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katıldı

Han, “Gördüğüm saygı ve takdir için çok minnettarım” diye konuştu

Fotoğraf: Şarkul Avsat

Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali’ne katılan Bollywood yıldızı Şahruh Han yaptığı açıklamada, “Sadece Kızıldeniz Film Festivali ve genel olarak sinema için yorulmadan çalışan Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali organizatörleri, dostum Muhammed Turki ve ekibine değil, kariyerim boyunca bana sevgi ve nezaket gösteren tüm harika Suudi halkına da çok teşekkür etmek istiyorum” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Şarkul Avsat’ın haberine göre Han, “Bugün burada olmak gerçekten bir onur. Gördüğüm saygı ve takdir için çok minnettarım” diye konuştu.

61 ülke ve 34 dilde, Arap ve dünya sinemasının en yeni yapımlarından 131 filmin yer aldığı Uluslararası Kızıldeniz Film Festivali'nin ikincisi Cidde'de devam ediyor. Festivalde 61 ülkeden kısa ve uzun metrajlı filmlerin yanı yaklaşık 41 farklı dilde yapımlar yer alıyor.

Festival platformu bilgi alışverişini artırmak, ortak üretimi teşvik etmek ve iş birliği, dağıtım ve üretim için yeni fırsatlar yaratmak amacıyla düzenlenen etkinliklerle dolu bir programa ev sahipliği yapıyor.

 

 

Şarkul Avsat

DAHA FAZLA HABER OKU