Silahlı saldırıda öldürülen rapçi Takeoff'a GTA'da cenaze töreni düzenlendi

Oyuncular, 28 yaşındaki rapçiye saygılarını sunmak için sanal ortamda bir araya geldi

Genç rapçinin ölümü, takipçilerini yasa boğmuştu (Twitter/@bardiinnarari)

ABD'de rap grubu Migos'un üyesi Takeoff'un ölümünün ardından ünlü video oyunu Grand Theft Auto'da (GTA) oyuncular cenaze töreni düzenledi.

Oyuncular, geçen hafta uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Kirshnik Khari Ball için dijital ortamda bir araya geldi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Tören için sosyal medyadan yapılan paylaşımda, rapçiye saygı gösterilmesi ve oyunda kimsenin kimseyi öldürmemesi istendi.

Ayrıca oyunculardan cenazeye katılan diğer oyuncularla iletişim kurabilmeleri için mikrofon kullanmaları da talep edildi.

Takeoff sahne adıyla tanınan 28 yaşındaki rapçi için ABD'nin Atlanta eyaletinde 11 Kasım'da bir cenaze töreni düzenlenecek.

NBA takımlarından Atlanta Hawks'ın stadı State Farm Arena'da düzenlenecek törene rapçinin yakınlarıyla dinleyenlerinin katılması bekleniyor.
 


Rapçi, Teksas eyaletinin Houston şehrindeki bir bovling salonunda 1 Kasım'da uğradığı saldırıda başından vurularak öldürülmüştü.

Olayın bir kumar oyunu sırasında yaşanan tartışma sonucu çıktığı düşünülürken, polisin başlattığı inceleme devam ediyor.



Independent Türkçe, Unilad, Vladtv

DAHA FAZLA HABER OKU