ATM soygunu şarkısı yapan rapçi işi gerçeğe dökünce yakayı kaptırdı

Bir de klip çeken 30 yaşındaki Ladesion Riley, alay konusu oldu

Rapçi Ladesion Riley'nin çaldığı paralarla birlikte güvenlik güçleri tarafından yakalanması çok sürmedi (Nashville Metropolitan Polis Teşkilatı)

ABD'de ATM soymakla ilgili şarkı yapan bir rapçi, ATM'den hırsızlık yaparken yakalandı.

Tennessee eyaletinde pazartesi günü yaşanan olayda Ladesion Riley adlı rapçi ve yanındaki üç kişi, Nashville şehrinde bir ATM'den para çaldı.

Nashville Metropolitan Polis Teşkilatı'nın açıklamasında 4 kişilik gurubun, şehirdeki bir Bank of America şubesinde ATM makinesine para yükleyen bir çalışanı alıkoyduğu belirtildi.

Açıklamada, şüphelilerin paraları çalıp arabaya yükledikten sonra olay yerinden uzaklaştığı ifade edildi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fakat polisler, FBI'ın da desteğiyle kiralık aracın yerini tespit etti ve hırsızların saklandıkları oteli buldu. Ekipler, takibe aldıkları zanlıları daha sonra otelden ayrılırken yakaladı.

Soruşturmada 30 yaşındaki rapçinin  '213 Jugg god' adıyla nisanda YouTube üzerinden "Make it Home" (Eve Ulaşmak) isimli bir parça yayımladığı ve şarkıda bir ATM soygununun anlatıldığı ortaya çıktı.

Soygunda rapçinin yanında yer alan diğer kişilerinse 27 yaşlarındaki Darius Dugas ve Christopher Alton'la 32 yaşındaki Sashondre Dugas olduğu açıklandı.

Teksas eyaletindeki Houston şehrinde yaşayan 4 şüpheli hakkında hırsızlık suçundan dava açılırken, rapçinin sabıkasının kabarık olduğu da bildirildi.
 


Riley'nin son olarak polisten araçla kaçtığı gerekçesiyle tutuklandığı fakat 20 bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı ifade edildi.

Darius Dugas'ınsa ruhsatsız silah bulundurmaktan suçlu olduğu, 5 bin dolar kefaletle serbest bırakıldığı belirtildi.

Öte yandan Houston polisi, olayla ilgili rapçiyle dalga geçtikleri bir gönderi yayımladı.

Facebook paylaşımında, "İroni: Banka soymakla ve eyalet dışındaki ATM'lerden hırsızlık yapmakla ilgili 'Eve Ulaşmak' diye bir şarkı yapıp, daha sonra Houston'a evinize dönemezsiniz" ifadelerine yer verildi.


Independent Türkçe, New York Post, FOX

DAHA FAZLA HABER OKU