Eski kız arkadaşıyla barışan Amber Heard, İspanya'da görüntülendi

Heard'ün mutlu halleri objektiflere yansıdı

Dava süresince Johnny Depp ve Amber Heard'ün her ikisi de istismar kurbanı olduğunu iddia etmişti (Reuters)

Son dönemde eski eşi Johnny Depp'in açtığı karalama davasıyla gündeme gelen Amber Heard, bir yaşındaki kızı ve görüntü yönetmeni kız arkadaşı Bianca Butti'yle İspanya'da görüntülendi.

Oyun parkında kızıyla salıncakta sallanan ve oyunlar oynayan Heard'ün mutlu halleri objektiflere yansıdı.

Tek başına çocuk sahibi olmaya karar veren Heard'ün kızı Oonagh Paige, 2021'de taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelmişti.
 


Depp'ten boşandıktan sonra 2020'den 2021'e kadar Butti'yle birlikte olan Heard'ün, eski kız arkadaşına dönmesi dikkati çekti.

Geçen aylardaki karalama davasını mahkeme salonundan izleyen Eve Barlow'un, Heard'ün o dönemki kız arkadaşı olduğu öne sürülmüştü.
 

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bunların yanında Heard, avukatlarının ünlü oyuncunun "iflas ettiğini" duyurmasından sonra seyahat ederken görüntülendiği için de sosyal medyada eleştirildi.

Depp'in Heard'e 2018'de Washington Post'ta yayımlanan bir makale nedeniyle açtığı karalama davası ABD'nin Virginia eyaletinde bu yıl nisanda görülmeye başlanmıştı.

Mayısta sonuçlanan davada mahkeme, Heard'ün Depp'e 15 milyon dolar (yaklaşık 278 milyon TL); Depp'in de Heard'e 2 milyon dolar (yaklaşık 37 milyon TL) tazminat ödemesine karar vermişti.

Mahkemenin ardından eski eşine milyonlarca dolar borcu olan Heard, ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki mülkün piyasa değerinin altına, 1 milyon dolara (yaklaşık 18 milyon TL) satmıştı.

 

Independent Türkçe, Page Six, The Sun

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU