Leonardo DiCaprio sevgilisi Camila Marrone'den ayrılınca sosyal medyada herkes aynı şakayı yaptı

"Bu gezegende Leonardo DiCaprio'nun 25 yaşında sevgilisinden ayrılmasından daha güvenilir bir fenomen yok"

Leonardo DiCaprio'nun 4 yıldır birlikte olduğu Camilla Morrone haziranda 25 yaşına girmişti (AP)

Leonardo DiCaprio ve 4 yıllık sevgilisi Camila Morrone'un ayrıldığı bildirildi.

47 yaşındaki DiCaprio ve 25 yaşındaki Morrone, ilk kez 2018'de bir yılbaşı partisinde romantik bir bağ kurmuş ve 2020 Oscar Ödülleri'nde ilk kez kırmızı halıda birlikte boy göstermişti.

DiCaprio, 40'lı yaşlarının sonlarına gelmesine rağmen 25 yaşından büyük kadınlarla çıkmamasıyla ün saldı. Öyle ki hayranlar, Morrone'un bu yıl 25 olmasının ardından DiCaprio'nun ilişkiyi bitireceğiyle ilgili espriler yapmıştı.

Şimdi ayrılık haberleri de düştükten sonra, kullanıcılar DiCaprio'nun tekrar etmeye mahkum gibi görünen flört "fenomeni" hakkında yorum yapmak için Twitter'a başvurdu.

Bir kullanıcı, "Bu gezegende Leonardo DiCaprio'nun sevgilisi 25 yaşına girince ondan ayrılmasından daha güvenilir bir fenomen yok, istatistikler nefes kesici" diye yazdı.
 


Bir diğeri, "Hayatta kesin olan tek şey ölüm, vergiler ve Leonardo DiCaprio'nun araba kiralayamayan bir kadınla çıkması" diye ekledi.

Üçüncü bir kişiyse şunları söyledi:

Leonardo Dicaprio'nun sadece 25 yaşın altındaki kadınlarla çıkmasıyla ilgili şaka yapıyoruz ama aslında bu kurala bu kadar sıkı bağlı kalması hayret verici.

Başka bir kullanıcı, DiCaprio'nun 1999'dan (Gisele Bundchen) bugüne (Morrone) kadarki romantik ilişkileriyle ilgili bir grafik paylaştı ve veriler kadınların ayrılıktan önce geldiklerin yaşın en fazla 25 olduğunu gösterdi.

Aynı kullanıcı, "Leonardo DiCaprio yaşlanmaya devam ederken kız arkadaşlarının asla 25 yaşından büyük olmadığını gösteren grafik aklımdan çıkmıyor" diye yazdı.
 


Diğerleri DiCaprio'nun kendi yaşının yarısından küçük kadınlarla çıkma gerekçelerini sorguladı. Bir kadın, "Belki Leonardo DiCaprio 11 Eylül'den o kadar nefret etti ki onu hatırlayan kadınlarla bile çıkamıyor. Bu hiç aklınıza geldi mi?” dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bir başkası, DiCaprio'nun bir sonraki kız arkadaşının daha da genç olabileceğini söyleyerek espri yaptı. "Kuzey Hollywood Lisesinin tepesindeki bacadan beyaz dumanlar çıktı, bu Leonardo DiCaprio'nun yeni bir kız arkadaş seçtiğini gösteriyor."

Başkalarıysa bu ayrılıkların nasıl gerçekleştiğini merak etti: 

Leonardo DiCaprio'nun bu ayrılıkları nasıl yönettiğini bilmem gerekiyor. Daha az dikkat çekmek için 25'ine basmadan aylar önce kavga çıkarmaya mı başlıyor? Sevgilileri doğum günlerinde 'Üzgünüm yapamam benden nefret etme' yazan bir notla mı uyanıyor? Lütfen biri araştırsın.

 

* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Sevgi Aydoğan

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU