Marvel Sinematik Evreni'nin ünlü yönetmenleri, The Weeknd'le müzikal çekmek istiyor

"Bu fikrimizden The Weeknd'e bahsettik"

Russo Kardeşler'in son filmi The Gray Man, 22 Temmuz'da Netflix'te yayımlanmaya başladı (Netflix)

Marvel Sinematik Evreni'nin ünlü yönetmen ikilisi Russo Kardeşler, deneysel müzikal çekmek ve böyle bir projede Kanadalı şarkıcı The Weeknd'le çalışmak istediklerini söyledi.

Yönetmen kardeşler, son filmleri The Gray Man hakkında konuşmak için 20 Temmuz'da Rolling Stones'un Twitch yayınına katıldı.

Müzikal denemek istediklerinden bahseden Joe Russo, The Weeknd'in 2021'deki Super Bowl performansını izledikten sonra onun böyle bir yapıma uygun olduğunu düşündüklerini belirtti.

Russo sözlerine şöyle devam etti:

Deneysel müzikal yapmakla ilgilenen biriyle çalışmayı çok isteriz. Aslında bu fikrimizden aralarında The Weeknd'in de olduğu birkaç çağdaş sanatçıya bahsettik. The Weeknd'in Super Bowl performansı harikaydı. Bunu film olarak görmek çok hoşumuza gider.

The Weeknd, Russo Kardeşleri etkileyen Super Bowl performansındaki teatralliği, pandemi nedeniyle ertelenen After Hours Til Dawn turnesine de taşıdı. Şarkıcı, etkileyici görsel unsurlar kullandığı sahnesiyle kendine has bir ambiyans yaratmayı başardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oyunculuğa da adım atan ünlü şarkıcı, HBO'nun The Idol'ında Lily-Rose Depp'le başrolü paylaşacak. 

Russo Kardeşler, Marvel Sinematik Evreni'ninde yönettikleri Kaptan Amerika: Kış Askeri, Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, Avengers: Sonsuzluk Savaşı ve Avengers: Endgame'le tanınıyor.

İkili en son "Sinema salonlarını kutsallaştırmak saçmalık" diyerek Hollywood karşısında Netflix gibi platformları desteklemeleriyle gündeme gelmişti.

 

Independent Türkçe, Rolling Stones, Indie Wire

Derleyen: Aylin Şener

DAHA FAZLA HABER OKU