Cardi B'nin "batan yat" videosu viral oldu

Ünlü rapçi, videosunda, "SüngerBob bunu açık artırmaya çıkaracak" diye espri yaptı

Cardi B sosyal medya hesaplarında sık sık tatil fotoğrafları paylaşıyor (Twitter/@iamcardib)

Amerikalı ünlü rapçi Cardi B tatildeyken bir yatın batma anını görüntüleyerek sosyal medyada viral oldu. Grammy ödüllü 29 yaşındaki şarkıcı, lüks tatil villasındayken yatın batmasına çığlıklar atarak anbean tanıklık etti. 

Rapçi videoda olaya şöyle tepki verdi:

Bu ne be. Aman Tanrım… Batıyor. Hepiniz görüyor musunuz? Aman Tanrım. Hiçbir şey yapamıyorlar. Onu kurtarabilecek daha büyük bir gemi yok mu? Gitti! Gitti! Güle güle! Aman Tanrım, gitti!

Cardi B söz konusu videoyu Twitter hesabında, "Bir yatın batışını izlediğime gerçekten inanamıyorum" ifadeleriyle paylaştı. 

 

 

Rapçi daha sonra paylaştığı bir başka videoda yatın boş olduğunu ve kimsenin yaralanmadığını söyledi. Müzisyen aynı videoyu Instagram hikayesine de koydu ve, "Koca bir yat gözümüzün önünde battı" diye yazdı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Instagram hesabında yatın battığı yeri tespit etmek için inceleme yapan dalgıçların videosunu da paylaşan Cardi B, "Bu k*****k çok aşağı gitti! SüngerBob onu açık artırmaya çıkaracak" diye espri yaptı. 

Rapçinin videosu şu ana kadar 1,5 milyon kez görüntülendi. Cardi B'nin olayı anlatma biçimiyse sosyal medya kullanıcıları arasında tartışma yarattı. 

Rapçinin tarzını beğenenlerden biri, "Lütfen, Gezegenimiz (Planet Earth) gelecek sezonunun seslendirin" dedi.

Bir başkasıysa, "Cardi en iyi anlatıcı" diye yazdı

Cardi B'nin çığlıklarını alaya alan biriyse, "Martılar sosislinizi çalmadan önce böyle ses çıkarıyor" ifadelerini kullandı

Bir diğer kullanıcı da, "Bu, beni bugün güldüren tek şey" diye yazdı

 

 

Bir başka kullanıcıysa James Cameron'ın 1997 yapımı filmi Titanik'in (Titanic) batma sahnesinin arkasına Cardi B'nin sesini ekledi. Titanik dublajını beğenen rapçi o videoyu da kendi hesabında paylaştı. 

 

Independent Türkçe, People, NME

DAHA FAZLA HABER OKU