Megadeth'ten atılan David Ellefson: Son derece memnunum

Cinsel istismar suçlamalarının ardından Ellefson'ın gruptan atıldığı duyurulmuştu

David Ellefson cinsel istismar suçlamalarının ardından Instagram hesabındaki görüntülerin kötü niyetle internete konduğunu söylemiş ve iddiaları reddetmişti (AP)

Amerikalı heavy metal grubu Megadeth’in eski basçısı David Ellefson, 5 ay önce gruptan kovulmasının ardından verdiği ilk röportajda "son derece memnun ve mutlu" olduğunu söyledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Yeni grubu The Lucid’in diğer üç üyesiyle birlikte Aftershocks TV’ye konuşan Ellefson’a Megadeth’ten ayrılmasının ardından neler yaptığı soruldu. 

Ellefson, 1983’te kurulan Megadeth’in kurucu üyelerinden biriydi ve grubun ilk kez dağıldığı 2002’ye kadar Megadeth’le çalmıştı. Müzisyen 2010’da gruba tekrar katılmış ve bu yıl karşılaştığı cinsel istismar suçlamalarının ardından Megadeth’ten atılmıştı. 

Ellefson röportajda Megadeth’in "her zaman kendisinin mirası olacağını" söyledi ve grubun ilk dağıldığı dönemde hayata dair birçok deneyim edindiğini belirtti. Bu deneyim Ellefson’a müzikle var olmanın farklı yollarını öğretmiş.

Blabbermouth'un bildirdiğine göre müzisyen şu ifadeleri kullandı: 

Hep aktif oldum, zaten son birkaç yıldır aktif olarak kayıtlar yapıyorum ve üretiyorum. Ve bunun mecburiyetten olduğunu söyleyemem çünkü dürüst olmak gerekirse para kazanmak için müzik yapmak zorunda kalmadım. Eğlenmek için de müzik yaptım.

Ellefson şunları da ekledi:

Başka bir şey motive ettiği için değil üretmek için üretmek eğlencelidir. Bu yüzden sanırım tam da bulunduğum yerde olduğum için memnunum. Dürüst olmak gerekirse şu anda bulunduğum yerden son derece memnun ve mutluyum. Yalan söylemeyeceğim bu gerçekten iyi. Bu yüzden çok iyiyim.

Megadeth mayısta internete sızan birkaç müstehcen video ve mesajın ardından Ellefson’ın reşit olmayan bir kızı istismar ettiği gerekçesiyle müzisyenle yollarını ayırdığını duyurmuştu. Ellefson video ve mesajları sızdıran kişiye iftira davası açacağını da belirtmişti

 

Independent Türkçe, NME, Blabbermouth

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU