Eleştirmen görüşlerine göre en iyi ve en kötü How I Met Your Mother sezonları

Televizyon tarihinin en sevilen dizilerinden How I Met Your Mother'ın sezonlarının aldığı ortalama Rotten Tomatoes puanı yüzde 83

How I Met Your Mother 9 sezon boyunca ekranlarda kalmıştı (CBS)

How I Met Your Mother sempatik oyuncu kadrosu, farklı hikaye anlatım biçimi ve kolay kolay eskimeyen şakaları sayesinde televizyon tarihinin en sevilen sitcomları arasına ismini yazdırmayı başarmıştı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Film ve dizilerin birçok kritere göre puanlandığı Rotten Tomatoes'ta dizinin sezonları ortalama yüzde 83 puan almayı başarsa da sezonlara arasında bir miktar puanlama farklı bulunuyor.

Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris ve Alyson Hannigan'ın ana oyuncu kadrosunu oluşturduğu dizinin en düşük Tomatometer puanını alan sezonu 8. sezon. Yüzde 54 puanı bulunan 8. sezonun ardından en düşük puana yüzde 63'le ilk sezon sahip. 

How I Met Your Mother'ın ikinci sezonuna ilişkin herhangi bir Tomatometer puanlama verisi görünmezken üçüncü sezondan 6. sezona kadar dizinin puanı yüzde 100. 

 

Ekran Görüntüsü (7).png
How I Met Your Mother'ın tüm sezonlarının ortalama puanı (Rotten Tomatoes)

 

Ancak 7. sezondan itibaren dizinin dikkate değer eleştiriler aldığı anlaşılıyor. 7. sezonun puanı yüzde 78 ve 9. sezon da yüzde 75 puan almış. 

Seyirci oylamalarına göre en çok sevilen sezon yüzde 93'le ikinci sezonken en az beğenilense yüzde 63'le 8. sezon. 

  1. Sezon III (100 puan)
  2. Sezon IV (100 puan)
  3. Sezon V (100 puan)
  4. Sezon VI (100 puan)
  5. Sezon VII (78 puan)
  6. Sezon IX (75 puan)
  7. Sezon I (63 puan)
  8. Sezon VIII (54 puan)

 

Bu yıl nisanda How I Met Your Mother'ın yeni bir spin-off'unun Hulu'da yayımlanacağı açıklanmıştı. How I Met Your Father isimli spin-off'un başrolünde Hilary Duff yer alacak. 

Epey beğenilen ilk dizinin rüzgarını arkasına alması beklenen yeni dizi oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatacak Sophie'nin etrafında şekillenecek. 

 

Independent Türkçe, Screen Rant, Rotten Tomatoes

Derleyen: Esra Güngör

DAHA FAZLA HABER OKU