Mustafa Balbay: Berat Albayrak, Ali Babacan ekibiyle temas halinde

Balbay "albay, "Tarihi hainler yapar. Geçmişe baktığınızda değişik şekillerde değişik ihanetler tarihi şekillendirmiştir. En güvendiğiniz, bambaşka bir yerde olabilir" diye konuştu

Gazeteci-Yazar Mustafa Balbay Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programında, Hazine ve Maliye Eski Bakanı Berat Albayrak ile ilgili bir iddiada bulundu. 

Balbay, eski Bakan Berat Albayrak'ın DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın ekibiyle  bir temasının olduğu yönünde duyumlar aldığını kaydetti.

Balbay, "Temas kimden geldi, kimden gitti çok da  ayrıntısına hakim değilim ama böyle bir temasın olduğu yönünde bir şeyler konuşuluyor" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a rağmen Berat Albayrak’ın Babacan ekibi ile birlikte siyaset yapmasının çok zor bir ihtimal olduğu konusu üzerinde de duran Balbay açıklamasına şu ifadelerle devam etti:

Tarihi hainler yapar. Geçmişe baktığınızda değişik şekillerde değişik ihanetler tarihi şekillendirmiştir. En güvendiğiniz, bambaşka bir yerde olabilir. İki yıl öncesine kadar Erdoğan’dan sonra en güçlü isim kim deselerdi, Berat Albayrak denilirdi.

 

Kanal 42, Idependent Türkçe

DAHA FAZLA HABER OKU