Kısa haberler

Independent Türkçe, Türkiye ve dünyadan güncel haberleri okurları için derledi

Fotoğraf: Independent Türkçe

Depremde 103 kişiye mezar olan Kule Apartmanı'nın müteahhidi Ömer Cihan tahliye edildi

Hatay'da 6 Şubat depremlerinde yıkılan ve 103 kişinin hayatını kaybettiği Kule Apartmanı davasında tahliye kararı çıktı. Hatay 5. Ağır Ceza Mahkemesi, yeni bilirkişi raporu beklenmesine rağmen, müteahhit Ömer Cihan'ın uzun tutukluluk süresi dolduğu gerekçesiyle tahliye edilmesine karar verdi. Binada iki çocuğunu kaybeden baba Sinan Koçak, tahliye kararına inanamadığını belirterek, "Baklava çalanlar yıllarca hapis yatıyor, 103 kişi öldü ama tahliye edildi. Bu kararı kabul etmiyoruz, itiraz edeceğiz" dedi.

Kule Apartmanı ile ilgili açılan davanın üçüncü duruşması bugün Hatay 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. Duruşmaya tutuklu müteahhit Ömer Cihan, bulunduğu cezaevinden Ses ve Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı. Müşteki avukatları, yeni bilirkişi raporunun dosyaya gelmediği için duruşmanın ertelenmesini beklerken; mahkeme heyeti, uzun tutukluluk süresi gerekçesiyle müteahhit Ömer Cihan hakkında tahliye kararı verdi.

Kule Apartmanı'nda iki çocuğunu kaybeden Sinan Koçak, binanın yedi sanayide yıkıldığını belirterek, "Bu bina yapılırken her katta dört daire olmak üzere altı kat olarak projelendirildi. Belediyeden ruhsat aldıktan sonra sekiz kata çıkarılarak, teras katla dokuz kat yapıldı, yani kaçak kat çıkıldı. Projeye göre her katta dört daire olması gerekirken her kata altı daire yapıldı. Herkes cebini doldurdu. Ben tahliyeyi duyduğum an inanamadım. Baklava çalanlar yıllarca hapis yatıyor, 103 kişi öldü ama tahliye edildi. Bu kararı kabul etmiyoruz, itiraz edeceğiz" şeklinde konuştu.

13 Şubat 2023 tarihinde Antalya'da depremzedeymiş gibi ailesiyle birlikte otelde kaldığı ve yurt dışına kaçma hazırlığında olduğu ihbarı üzerine yakalanan Ömer Cihan gözaltına alınarak tutuklanmıştı. Cihan, geçen duruşmada proje dışı yapılan işlemleri ev sahiplerinin yaptığını ileri sürerek; binasının mühendis, mimar tarafından projelendirildiğini, belediye ve Çevre Şehircilik Bakanlığı'ndan onay aldığını; her şeyi usulüne göre yaptığını neyle suçlandığını bilmediğini kaydetmişti.


Ege Denizi'nde 4,5 büyüklüğünde deprem

Ege Denizi'nde, saat 21.34'de, 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, merkez üssü Ege Denizi olan 4,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin, 5,81 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi.


Diyanet'ten Vaiz Halil Konakcı hakkında soruşturma

Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, Vaiz Halil Konakcı hakkında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu. Konakcı, ocak ayında Dikbayır tarafından 'halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik etmek' ve 'milli değerleri aşağılamak' suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunulmuştu.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Vaiz Halil Konakcı hakkında 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik' iddialarına yönelik soruşturma başlattı.

Sakarya Milletvekili Dikbayır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Konakçı hakkında idari soruşturma başlattığını duyurarak, şunları yazdı:

"Geçen hafta Halil Konakçı isimli şahıs için Diyanet İşleri Başkanlığı'na yazılı şikayette bulunmuştum. Açılan idari soruşturma kapsamında bilgime başvurmak için Diyanet İşleri Başmüfettişi İbrahim Öztürk ve Müdür Yardımcısı Hüseyin Akdağ ziyaretime geldiler. Şikayete konu olan tüm belgeleri dosya halinde kendilerine teslim ettim ve gerekli bilgilendirmeyi yaptım. Konunun takipçisi olacağımı bildirir, kendilerine çalışmalarında kolaylıklar dilerim."


Malatya'da kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Malatya Valisi Seddar Yavuz, kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildiğini açıkladı.

Yavuz, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşımda, "Sevgili öğrenciler, mevcut kar yağışının meteorolojik verilere göre sabah saatlerinde daha da artacağı değerlendirilmektedir. Bu nedenle ilimiz genelinde 13 Şubat Perşembe günü eğitim ve öğretime bir gün ara verilmesine karar verilmiştir. Ayrıca engelli çalışanlarımız ile hamile personeller de idari izinli sayılacaklardır." ifadesini kullandı.


Yunanistan'da depremlerden etkilenen Yamurgi Adası'nda olağanüstü hal ilan etti

Yunanistan Sivil Koruma Genel Sekreterliğinin kararıyla Yamurgi Adası'nda olağanüstü hal ilan edildiği bildirildi.

Sivil Koruma Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada, Ege'de son günlerdeki yoğun sismik hareketlilikten etkilenen Yamurgi'de olağanüstü hal uygulanmasına karar verildiği kaydedildi.

Öte yandan, Doğal Afet Yönetimi Uzmanı Prof. Efthimios Lekkas yerel basına yaptığı açıklamada, şu ana kadar yaşanan depremler arasında en büyük ve en etkili olanın hangisi olduğunun net şekilde belirlenemediğini ifade etti.

Depremlerin yoğun şekilde devam ettiğini vurgulayan Lekkas, sismik hareketliliğin gelecek haftalarda da sürebileceğini belirtti.

Sivil Koruma Genel Sekreterliği, yoğun sismik hareketlilik nedeniyle Santorini'de de 7 Şubat - 1 Mart tarihlerinde olağanüstü hal ilan edilmesine karar vermişti.


DEM Parti Eş Genel Başkanı Bakırhan'dan MHP Genel Başkanı Bahçeli'ye "geçmiş olsun" telefonu

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, kalp ameliyatı geçiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile telefonda görüşerek "geçmiş olsun" dileklerini iletti.

DEM Partiden yapılan açıklamada, "Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan, kısa süre önce ameliyat olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti. Bahçeli'nin sağlık durumunu soran Bakırhan, 'Barış ve kardeşlik çalışmaları konusunda Türkiye'nin size ihtiyacı var' dedi." ifadeleri kullanıldı.


Kadına Karşı Şiddet ve Ayrımcılığı Araştırma Komisyonu'nda Zahide Yetiş’e tepki gösteren DEM Parti’li vekiller, salonu terk etti

Kadına Karşı Şiddet ve Ayrımcılığı Araştırma Komisyonu’nda, gündüz kuşağı programı sunucusu Zahide Yetiş'in 'Kadınlar da şiddet uyguluyor' sözlerine tepki gösteren DEM Parti milletvekilleri komisyonu terk etti, CHP'li vekiller ise hiç katılmadı.

Komisyonda konuşan televizyon programcısı Zahide Yetiş, Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'in, "Milletvekilleri Zahide Yetiş'ten ne öğrenecek?" şeklindeki sözlerine üzüldüğünü belirterek, "Tam da bu sebeple konuşmak üzere gelmişken anlıyorum ki buna, burada bazı vekillerden mi başlamak gerekiyor acaba? Ben herkesten bir şey öğrenmek üzere yetiştirildim. Kadına şiddetin nereden başladığını görüyoruz. Burada herkesin annesi var. Hayatımızda bazı erkekleri seçiyor, bazılarını seçemiyoruz. En çok kadınlar, baba, evlat, kocalarından şiddet görüyor. Buna, kadına yönelik şiddet desek de bazen kadınlar da bunu yapıyor" ifadelerini kullandı.

Yetiş'in bu sözlerine tepki gösteren DEM Partili milletvekilleri Özgül Saki, Sevilay Çelenk ve Adalet Kaya, "Komisyona kimi çağıracağınızı iyi seçin. 'Kadınlar da şiddet uyguluyor' denmesi çok büyük problem. Bir milletvekilinin sizi eleştirmesine de hemen tepki göstermeyin. Biz buraya ön yargısız bir şekilde sizi dinlemeye geldik ama çok cinsiyetçisiniz" diyerek komisyon salonunu terk etti. Yetiş ise, "Niye gittiğinizi anlamadım ama yine de teşekkür ederiz" dedi.


Dışişleri Bakanı Fidan, Suudi Arabistanlı mevkidaşı bin Ferhan ile telefonda görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faysal bin Ferhan ile telefonda görüştü.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarından yapılan açıklamaya göre, Bakan Fidan ile Suudi Arabistanlı mevkidaşı bin Ferhan telefon görüşmesi yaptı.

Görüşmede, Gazze'yle ilgili son gelişmeler ve Suriye'deki durum ele alındı.


Bakan Kurum, CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP'li milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Bakan Kurum, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti:

Cumhuriyet Halk Partili milletvekili ve belediye başkanlarını Bakanlığımızda ağırladık. Deprem bölgesindeki son durumu, diğer illerimizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarını ele aldık. Milletvekillerimizin illeriyle ilgili taleplerini dinledik. 81 ilimiz için işbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.


Tayfun Kahraman kitabını Özgür Özel için imzaladı

İstanbul Silivri'deki Marmara Kapalı Cezaevi'nde bulunan Gezi Parkı davası hükümlüsü Tayfun Kahraman, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e, Ekrem İmamoğlu’nun ön sözüyle yayımlanan, "Adaleti Beklerken: Deprem, Siyaset, Kent" isimli kitabını imzalayarak gönderdi.

Özgür Özel, Kahraman’ın, "Adaleti beklerken umudumuz hiç tükenmeyecek, dayanışmayı hep birlikte büyüteceğiz. Özgür günlerde, yakında buluşmak dileğiyle... Silivri’den sevgi ve selamlarımla” sözleriyle imzaladığı kitabı, sosyal medya hesabından paylaştı. Özel, şunları söyledi:

Gezi Davası’nda, hepimizin yerine haksız yere tutuklu bulunan yol arkadaşım Tayfun Kahraman’ın kitabını aldım. Kitabın adı: 'Adaleti Beklerken'. Hepimiz adaleti bekliyoruz. Dayanışmayı büyüteceğiz ve özgür günlerde buluşacağız. İnanıyorum ki adaletsizlik yakında son bulacak, Tayfun eşine ve biricik kızı Vera’ya kavuşacak.


CHP Genel Başkanı Özel'den, TBB Başkanı Sağkan'a hayırlı olsun ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Türkiye Barolar Birliği (TBB) 38. Olağan Genel Kurulu'nda Başkanlığa yeniden seçilen Erinç Sağkan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Partinin basın biriminden yapılan açıklamaya göre, Türkiye Barolar Birliğinde gerçekleşen ziyarette, Özel'e, Genel Başkan yardımcıları Gökçe Gökçen ve Gülşah Deniz Atalar ile Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun yer aldığı CHP heyeti eşlik etti.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'da mehter marşına eşlik etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Endonezya'ya resmi ziyarette bulundu.

Erdoğan ve Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto, Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi İlk Toplantısı'nın ardından anlaşmaların imza törenine başkanlık etti ve ortak basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve mevkidaşı Subianto, düzenledikleri ortak basın toplantısının ardından yemeğe geçti.

Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki yemek, basına kapalı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yemekte Türkiye adına çalınan mehter marşına mikrofonu eline alarak eşlik etti. O anlar cep telefonu kamerasına yandı.


Endonezyalı Republikorp ile Baykar, Endonezya'da İHA fabrikası için ortak girişim anlaşması imzaladı

Endonezyalı savunma şirketi Republikorp ile Baykar, Endonezya'da insansız hava aracı fabrikası için ortak girişim kurmaya yönelik anlaşma imzaladı.

Anlaşma, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Endonezya Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto'ın ikili görüşmesinin ardından imzalandı.

Erdoğan'ın resmi ziyareti kapsamında Endonezya ile enerji, tarım, ticaret, savunma sanayi, iletişim, eğitim alanlarında 12 mutabakat metni imzalandı.


Malezya Başbakanı, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı TOGG sürüşünün videosunu paylaştı

Malezya Başbakanı Enver İbrahim, X sosyal medya platformundan, TOGG'u sürerken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen sıcak diyaloğa dair videoyu yayımladı.

Görüntüde İbrahim, TOGG'u korumaları olmadan kullandığını söyleyerek, "(Aracı) gerçekten beğendim, her şey burada ve sürüşe hazır" ifadesini kullanıyor. Aracın kullanım kılavuzunun hem Türkçe hem de İngilizce olduğunu vurgulayan İbrahim, "Çok sessiz, önü de harika." yorumunu yapıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile "Benim şoförlüğüme güvenmene şaşırdım." diyerek şakalaşan İbrahim, günlük hayatında neredeyse hiç araba kullanmadığını söylüyor.

Başbakan İbrahim'in TOGG sürüşüne İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan'ın yanı sıra Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın da eşlik ettiği görülüyor.


Özlem Gürses’in ev hapsi kararı kaldırıldı

Sosyal medya kanalında yaptığı yayın sırasındaki sözleri nedeniyle gözaltına alınan ve hakkında ev hapsi cezası verilen gazeteci Özlem Gürses’in ev hapsi cezası kaldırıldı. Ev hapsi cezası 52 gün sonra kaldırılan Gürses, cezanın kaldırılmasının ardından Sözcü TV’de sunduğu Para Politika yayınını stüdyodan yaptı.  Heyecanlı olduğunu söyleyen ve gözleri dolan Gürses, şunları söyledi.

Geçmez denen zaman geçer, çözülmez denen sorunlar çözülür. Heyecanımı bağışlayın. Ben yine stüdyomda işimin başındayım, SÖZCÜ TV'deyim. Uzun süre sonra ilk defa sokağa çıktım, işime geldim. 52 gün boyunca dayanışma duygularıyla beni bir saniye bile yalnız bırakmayan SÖZCÜ TV yönetimine, haber merkezine, tüm dostlarıma, meslektaşlarıma, kaprislerimi, iniş çıkışlarımı çeken, bana tahammül eden teknik ekibe ve editörlerime, beni bir an bile yalnız bırakmayan konuklarıma, izleyicilerime teşekkür ediyorum.

 


İlber Ortaylı: Asıl kendileri TSK’yı tartışılır hale getiriyor

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Ekol TV’de Candaş Tolga Işık’ın programında “teğmenlerin TSK’dan ihracına” ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ortaylı şunları söyledi:

Türkiye'nin etrafı serseri devletler ve toplumlarla dolu bir kıtadır. Biz buraya böyle geldik tarihi şansımız budur. Ordu konusunda dikkatli ve hassas olmamız lazım. Aksi olay bizi felakete götürür. Bazı memleketler ordusuz kaldığı için başka yerlere sürülmek olmuştur. Dikkat etmek lazım. Türkiye ordusuz yapamaz. Bizim için ordu çok önemlidir.

Teğmenlerin niye ihraç edileceği çok açıktır. Hırsızlık, uyuşturucu alışkanlığı, içki, kumar, borçlanma gibi suçlar vardır. Böyle bir disiplin cezası olup ihraca gitmez sonu. Birinin ihraç edilmesi çok ağır bir sonuçtur. Asıl kendileri TSK’yı tartışılır hale getiriyor. TSK'yı tartışan kendileridir. Hükümeti iktisadi tedbirleri konusunda tartışmadım. Millet birini seçmiştir, bu milletin kaderidir. Asker konusunda böyle çifte standart uygulanmaz. Bu memlekete bir şey olursa maazallah toptan gideriz.


Cumhurbaşkanı Erdoğan, Endonezya'da Cumhurbaşkanı Subianto tarafından resmi törenle karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunduğu Endonezya'nın Bogor şehrinde Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto tarafından resmi törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracını, Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı girişinde karşılayan süvariler, bina girişine kadar araca eşlik etti. Erdoğan'ı, makam aracından indiğinde Endonezyalı çocuklar, Türk ve Endonezya bayraklarıyla selamladı. Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto, Erdoğan'ı giriş kapısında karşıladı. Erdoğan ve Subianto'nun tören alanındaki yerlerini almasının ardından, askeri bando iki ülkenin milli marşlarını çaldı, top atışı yapıldı. Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki karşılama töreninde Erdoğan ve Subianto, heyetlerini birbirlerine takdim etti. Tören kıtasını denetleyen Erdoğan ve Subianto, bina girişinde Türkiye ve Endonezya bayrakları önünde tokalaşarak basın mensuplarına poz verdi. Bogor Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda şeref defterin imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Subianto ile baş başa görüşmeye geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Subianto, Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi İlk Toplantısı'na başkanlık edecek, anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısına katılacak. Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto'nun onuruna vereceği resmi yemeğe iştirak edecek ve Türkiye-Endonezya İş Forumu'na katılacak. Törende, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan, Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Erol Özvar ve BAYKAR Genel Müdürü Haluk Bayraktar ile Türkiye'nin Endonezya Büyükelçisi Talip Küçükcan da hazır bulundu.


CHP lideri Özgür Özel, Ahmet Türk'ü ziyaret etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, üç dönem Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ancak yerine kayyum atanan DEM Partili Ahmet Türk’ü bir süredir gördüğü tedavi sonrası ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 15 ve 16’ıncı dönem CHP, 18 ve 19’uncu dönem SHP, 23 ve 24’üncü dönem DTP milletvekili, 3 dönem Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Türk’ü bir süredir gördüğü tedavi sonrası ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in de bulunduğu görüşmede CHP lideri Özel’e CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu eşlik etti.


278 hakim, savcı ve cumhuriyet savcısnın atama kararı Resmi Gazete’de

Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı’nın adli yargı hakim, savcı ve cumhuriyet savcısı atamalarına ilşkin kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Adli yargı hakim, savcı  ve cumhuriyet savcılarının 2802 saylı Hakimler ve Savcılar Kanunu gereğince atanmalarına ilişkin, Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 06.02.2025 tarihli ve 222 sayılı atama kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan karar ile  278 hakim, savcı ve cumhuriyet savcısnın ataması yapıldı. Ataması yapılan hakim,savcı ve cumhuriyet savcılarının listesi Resmi Gazete’nin yayımlanan bugünkü sayısında yer aldı.


Malezya Başbakanı, Erdoğan’la yaptığı sosyal medya paylaşımına ‘’Kalbimin tek sahibine’’ şarkısını ekledi

Malezya Başbakanı Enver İbrahim, sosyal medya platformu Instagram üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile fotoğraflarını paylaşarak ülkesine ziyareti için Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti. İki liderin fotoğraflarının yer aldığı paylaşıma eklenen Şarkıcı İrem Derici’nin ''Kalbimin tek sahibine'' şarkısı sosyal medyada gündem oldu.

Malezya Başbakanı Enver İbrahim, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, ülkesine ziyareti için teşekkür etti. İbrahim Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki günlük resmi ziyareti kapsamında bu akşam Malezya-Türkiye İş Forumu'na katıldığını belirtti.

Paylaşımında Türkçe olarak ''Teşekkür ederim, görüşmek üzere'' ifadelerini kullanan Malezya Başbakanı İbrahim, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile fotoğraflarını, Şarkıcı İrem Derici’nin ''Kalbimin tek sahibine’’ şarkısı ile paylaştı. Malezya Başbakanı’nın paylaşımında yer alan şarkı sosyal medyada ilgi topladı.

© The Independentturkish

DAHA FAZLA HABER OKU