Netflix'in Ekim programında hangi yapımlar var?

Dijital yayın programının Ekim çizelgesinde izleyicilerin ilgisini çekebilecek film ve diziler mevcut

İzleyenleri Ekim ayında da merak uyandıran yapımlar bekliyor (AFP)

Dijital yayın platformu Netflix’in Türkiye için hazırladığı Ekim programı kapsamında pek çok izleyicinin ilgisini cezbedebilecek film ve diziler mevcut. Örneğin, The Haunting of Hill House’un, The Haunting of Bly Manor isimli ikinci sezonu 9 Ekim’de izleyicilerle buluşurken, Darren Star’ın imzasını taşıyan Emily in Paris 2 Ekim’de seyredilebilecek.

Filmloverss'ın haberine göre Kristin Scott Thomas, Lily James ve Armie Hammer’ın başrollerinde yer aldığı, Ben Wheatley’in yeni filmi Rebecca, 21 Ekim’de yayınlanacak ve Ünlü doğa bilimci David Attenborough’un, hayatındaki dönüm noktalarına ve tanık olduğu yıkıcı değişimlere dair düşüncelerini paylaştığı David Attenborough: A Life on Our Planet, 4 Ekim‘de Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

 

 

Liste şu şekilde:

Emily in Paris - 2 Ekim

 

 

Ünlü oyuncu Lily Collins‘in başrolünde bulunduğu dizide vakalar, Şikagolu hırslı bir pazarlama idarecisi olan Emily Cooper’ın, Paris’te düş gibi bir iş fırsatı yakalaması üzerine gelişiyor.
Lily Collins’in “Asıl bir düş proje” olarak belirlediği Emily in Paris, 2 Ekim tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Hubie'nin Cadılar Bayramı - 7 Ekim

 

 

Hubie Dubois, doğup geliştiği ve büyük bir sevgiyle bağlı olduğu Salem’de hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından alay edilen bir adam. Memleketi için her şeyi yapmaya hazır olan Hubie, Cadılar Bayramı kutlamalarını kurtarmak için güçlü bir gayrete girişir. Adam Sandler‘ın başrolünde olduğu “Hubie’nin Cadılar Bayramı” 7 Ekim Çarşamba günü Netflix arşivine ilave edilmiş olacak.

The Haunting of Bly Manor - 9 Ekim

 

 

2018 senesinde The Haunting of Hill Hause adıyla yayımlanmış dizi, yeni sezonda The Haunting of Bly Manor ismiyle devam edecek. Dizinin ikinci sezonu 9 Ekim Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

The Trial of the Chicago 7 - 16 Ekim

 

 

The Trial of the Chicago 7, 1968 Demokratik Parti Milli Kurultayı sırasında Chicago’da gerçekleşen protestoları sebebiyle yedi kişiye dava açılmasını konu alıyor. Film, 16 Ekim Cuma günü Netflix’te yayımlanacak.

Rebecca - 21 Ekim

 

 

Netflix orijinal filmi, zengin bir adamla evli genç bir kadının öyküsünü konu alıyor.

BLACKPINK: Light Up the Sky - 14 Ekim

 

 

Rekorlar kıran Güney Koreli BLACKPINK’in üyeleri kendi öykülerini anlatıyor. Yükselişlerinin ardındaki hayaller ve denemelerle dolu zorlu yolculuğa siz de tanık olun.

 

Independent Türkçe, FilmLoverss

DAHA FAZLA HABER OKU