Kylie Jenner'dan utandığı fotoğrafı paylaşan Kim Kardashian'a tepki: Bunu hemen sil

Kardashian-Jenner ailesinin neredeyse tüm üyeleri yıllar içinde büyük bir dönüşüm yaşadı ve görünüşe göre Kylie Jenner bunun ortaya çıkmasından hoşlanmıyor

Kylie Jenner yakın zamanda kazancının spekülatif olduğu yönündeki haberlerle gündeme gelmişti (AFP)

ABD’li magazin ünlüsü ve Kanye West’in eşi Kim Kardashian, sosyal medya hesabından kardeşi Kylie Jenner’ın da yer aldığı bir fotoğraf paylaştı. 

Kardashianlar ünlü oldukları günden bu yana gülümsedikleri fotoğraflara dekor olarak kullandıkları lüks mekanları ziyaret etmeye alışıklar. 

Somag News'un haberine göre Kim Kardashian fotoğraf albümünü kurcaladı ve Instagram hesabından 189 milyondan fazla takipçisiyle kız kardeşleri Kylie, Kendall ve Khloe’nin göründüğü bir fotoğraf paylaştı. Ancak Kylie Jenner bundan hoşnut olmadı ve tepki gösterdi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babies at Benihana

Kim Kardashian West (@kimkardashian)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Fotoğrafta Kim Kardashian kız kardeşleriyle kameraya poz verirken çok mutlu görünüyor ancak görünüşlerinin şu ankinden çok farklı olduğu hemen dikkat çekiyor. 

Jenner, kardeşinin bu farklılığı açığa çıkarmasından rahatsız olarak, "Bunu hemen sil" dedi. Jenner’ın isteği cevapsız kaldı ve fotoğraf hâlâ Kardashian’ın Instagram hesabında görülebiliyor. 

Fotoğraf üç milyondan fazla beğeni aldı ve pek çok takipçi Kardashianların dönüşümüne dair fikirlerini açıkladı. 

Kylie ve Kim’in annesi bir diğer ünlü Kris Jenner kısa süre önce uzun süredir televizyonda yayımlanan "Keeping Up with the Kardashians"ın sonuna gelindiğini açıklayarak pek çok takipçisini üzmüştü. 

 

Independent Türkçe, Somag News

DAHA FAZLA HABER OKU