Avengers 5 teorisi: Marvel evreninin yeni kötüsü İkinci Evre'de gizli

Marvel Sinematik Evreni'nde Thanos'tan daha büyük ne olabilir?

Avengers 5 öncesinde Ant-Man 3'ün de önemli bir durak olacağı aktarılmıştı (Marvel)

Marvel Sinematik Evreni’nde Thanos büyüklüğünde bir boşluk oluştu ve bu boşluğu hangi süper kötünün dolduracağı henüz bilinmiyor.

Marvel’ın Avengers 5’ten önce bazı şeyleri çözmek için bolca vakti var ve Dünya’nın en güçlü karakterleri muhtemelen en az birkaç sene daha bir araya gelmeyecek. 

Yeni bir hayran teorisi 2014 yapımı Galaksinin Koruyucuları’ndaki (Guardians of the Galaxy) gözden kaçan bir anın Marvel’ın, Thanos’un yerine kimi koyacağına dair ipucu vereceğini öne sürüyor. 

Inverse'ün haberine göre, hayran teorisi 2021’de yayımlanması planlanan Eternals’ın, "Celestialların ölümünü açıklayacağını ve belki de gelecekteki bir dönüşe dair ipucu vereceğini" öne sürüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Galaksiler arası varlıklar olan Celestialların, Eternals’da yer alacağı biliniyor bu da hem Eternalları hem de düşmanları olan Deviantları insan evrimine burunlarını sokarak yaratmaları açısından anlamlı. 

Ancak The Eternals’ın Marvel Sinematik Evreni’nin geniş bir bölümünü kapsaması beklendiği için, sinematik evrenin şimdiki zamanında Celestialların ölmüş olması muhtemel. Sonuçta birinin çoktan öldüğünü biliyoruz. 

Galaksinin Koruyucuları’nda ekip bir Celestial’ın başının kopmuş olduğu uzayda yüzen bir maden kolonisi olan Knowhere’i ziyaret etmişti. Onu kim veya ne öldürmüştü? Diğer Celestialların endişelenmesi gerekir mi?

Teoriye göre The Eternals, Celestialların ölümüne neden olan tehdidi açıklığa kavuşturacak ve bu yeni tehdit Marvel Sinematik Evreni’nde Thanos’un boşluğunu dolduracak. 

Evrenin yeni kötüsü de tıpkı Thanos ve Sonsuzluk Taşları gibi Celestialları öldürerek güç topluyor olabilir mi? Eğer hikaye bu şekilde akacaksa The Eternals, evrende kimin bir Celestial’ı öldürebilecek kadar güçlü olduğuna ve onlardan ne istediğine dair bazı ipuçları sağlayabilir. 

The Eternals 12 Şubat 2021’de vizyona girecek.

 

Independent Türkçe, Inverse

DAHA FAZLA HABER OKU