Tom Cruise, Görevimiz Tehlike 7'nin daha fazla ertelenmesini önlemek için 5 milyon liraya gemi kiraladı

Ünlü Hollywood yıldızının oyuncu ve yapım ekibi için gemi kiraladığı öne sürüldü

Film daha önce Polonya'daki "anıt" köprüyü patlatma planıyla gündeme gelmişti (AFP)

Aksiyon filmlerinin ünlü yıldızı Tom Cruise’un Görevimiz Tehlike 7’nin (Mission Impossible 7) koronavirüs nedeniyle daha fazla gecikmesini önlemek için oyuncu ve yapım ekibi için yaklaşık 5 milyon liraya (500 bin sterlin) gemi kiraladığı iddia edildi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

58 yaşındaki Hollywood yıldızının Ethan Hunt karakterini yeniden canlandıracağı filmin yapımı pandemi nedeniyle 5 aylık aradan sonra Temmuz’da Londra’da yeniden başlamıştı. 

Daily Mail'in haberine göre iddiayı aktaran kaynaklar Cruise'un Kasım 2021'de vizyona girmesi beklenen film için daha fazla gecikmeyi önlemeye kararlı olduğunu söyledi. Oyuncu iddiaya göre Norveç’teki çekim için Hurtigruten model gemi kiraladı.

Cruise’un tam olarak hangi gemiyi kiraladığı bilinmese de Hurtigruten model gemiler arasında MS Kong Harald, MS Vesterålen ve dünyanın kısmen pil gücüyle hareket eden ilk yolcu gemisi MS Roald Amundsen yer alıyor.

Kaynak şu ifadeleri kullandı:

Daha fazla gecikmeden korkuyorlar. Tom daha fazla engel görmemeye kararlı. Stüdyo herkesi güvende tutacağına ve çekimleri tamamlayacağına inanıyor.

Cruise’un kiraladığı söylenen gemi 500 kişi kapasiteli ve sert iklim sularında yol almak için tasarlanmış. 

MS Roald Amundsen gemisinde geçen ay çıkan Kovid-19 salgını nedeniyle gemi sahibi tüm yolculukları durdurmuş ve Norveç limanlarını iki hafta boyunca gemilere kapatmıştı. 

Norveç Halk Sağlığı Enstitüsü geminin Temmuz’daki iki yolculuğu sırasında 37 mürettebat üyesinin ve 16 yolcunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını söylemişti. 

Kısa süre önce ekibin İskandinav ülkesindeki çekimler sırasında ülkedeki koronavirüs tecrit önlemlerinden muaf olduğu iddia edilmişti. 

Merakla beklenen filmin yönetmen koltuğunda Christopher McQuarrie bulunuyor. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU