Brad Pitt'in yeni sevgilisi açık evlilik mi yaşıyor: "Hollywood yıldızıyla kocasının restoranında tanıştı"

Brad Pitt ve Nicole Poturalski kısa süre önce birlikte görüntülenmişti

Pitt'in eski karısı Angelina Jolie'nin, bu ilişkinin Pitt'in çocuklarıyla olan diyaloğuna zarar verebileceğini düşündüğü aktarılmıştı (Fotoğraflar: AFP/Instagram/Nicole Poturalski)

Ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt’in yeni sevgilisi Alman model Nicole Poturalski’yle, modelin kocasının Berlin’deki restoranında tanıştığı iddia edildi. 

Daily Mail’in haberine göre Poturalski, Brad Pitt’i ilk olarak Ağustos 2019’da büyüledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar Ödüllü yıldız, ünlü restoran Borchardt’ı ve 68 yaşındaki sahibi Roland Mary’i, 2009’da Inglorious Basterds filminin çekimleri sırasında tanıdı. 

Oyuncu, geçen yıl Ağustos’ta Bir Zamanlar… Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) tanıtımı sırasında meşhur restorana tekrar uğradı. Ve ikili ilk kez bu restoranda tanıştı. 

Manken birkaç hafta sonra fotoğraf çekimi için Los Angeles’taydı ve Brad Pitt’le buluştu. Daha sonra Kanye West’in konserinde de birlikte görüntülenmişlerdi. İkili bu yılda Fransa’da birlikte tatil yaparken objektiflere yansıdı. 

Modelin Daily Mail’e konuşan arkadaşı şu ifadeleri kullandı:

Brad Pitt, Nicole’yle geçen yıl Ağustos’ta Nicole’nin kocası Roland’ın restoranı Borchardt’ta tanıştı. Brad Pitt, Borchardt’a yıllardır geliyor. Yeni filmini kutlamak için gittiğinde Roland ve Nicole’ün restoranda olduğunu biliyordu. Brad, Roland’ın karısı Nicole’le tanıştı ve Nicole ona numarasını verdi. Nicole model olarak işi gereği çok fazla seyahat ediyor ve iş için Los Angeles’tayken Brad Pitt’le bağlantı kurdu.

Nicole’ün hala Roland’la evli olduğu ve ondan 7 yaşında Emil adında bir oğlu olduğu aktarıldı. Roland, Nicole’ün ilişkisine dair konuşmayı reddetse de bahsi geçen kaynak şu ifadeleri kullandı:

Roland çok felsefi bir adam. Birkaç kez evlendi ve 5 çocuğu var. Olumsuzlukla ya da kıskançlıkla ilgilenmiyor. Hala evliler fakat onların ilişkisini ‘açık evlilik’ diye niteleyebilirsiniz.

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU