Angelina Jolie, Brad Pitt'in yeni aşkının "çocuklarla ilişkisini etkileyeceğinden" endişeleniyor

Brad Pitt Alman model Nicole Poturalski’yle tatil yaparken görüntülenmişti

Jolie ve Pitt arasındaki dava 2016'dan bu yana devam ediyor (AFP)

Ünlü Hollywood yıldızı Brad Pitt’in Alman model Nicole Poturalski’yle görülmesi pek çok kişiyi şaşırtmıştı ve boşanma davaları devam eden Pitt’in eski karısı Angelina Jolie’nin bu ilişkinin aktörün çocuklarıyla olan ilişkisine zarar vereceğini düşündüğü aktarıldı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Dövüş Kulübü (Fight Club) filminin yıldızı 56 yaşındaki aktör, yeni sevgilisiyle Paris’te özel bir jete binerken görüntülenmişti. 

Öte yandan aralarındaki boşanma davası devam ederken koronavirüs pandemi sürecinde 6 çocuğuna bakan Jolie’nin aşk hayatını askıya aldığı ve Pitt’in ilişkisine dair bazı endişelerinin olduğu ifade edildi. 

Mirror'ın Hollywood Life’tan aktardığına göre Jolie, Pitt’in yeni ilişkisinin çocukları üzerinde yaratacağı etki konusunda endişeli. Jolie ve Pitt'e dair bilgiler aktaran kaynak şu ifadeleri kullandı:

Angelina, Brad’in kiminle birlikte olduğuyla eğer çocukları etkilenecekse ilgileniyor, fakat bunun dışında onun aşk hayatını bilmeye dair başka bir ilgisi yok. Brad’e karşı romantik duygularını çok geride bıraktı, bu yüzden bu bir sorun değil.

Malefiz (Maleficent) filminin yıldızı Jolie’yi öfkelendiren durumsa o zamanını çocuklarına adarken Pitt’in yeni bir aşka yelken açmış olması. Kaynak ayrıca Jolie’ye dair şunları ekledi:

Angelina’nın aşk hayatı arka planda, şu anda onun için öncelik değil. Tek umursadığı çocuklarının mutlu olmasını sağlamak. Her gün onların yanında olmaya, sevildiklerini, güvende olduklarını ve desteklendiklerini hissettirmek için elinden geleni yapacak. Çocuklarının iyi olması onun bir numaralı önceliği ve hep öyle olacak.

Brad Pitt ve Angelina Jolie 4 yıl önce ayrılmıştı. 

Öte yandan Daily Mail’in haberine göre Jolie’nin kendisine “peşin hükümlü” yaklaştığını iddia ettiği dava yargıcı tarafsız davrandığını ve bu şekilde devam edeceğini söyleyerek karşılık verdi. 

 

Independent Türkçe, Mirror, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU