Türkiye gezisine devam eden Amber Heard, yeni fotoğraflar paylaştı

Ünlü Hollywood yıldızı Amber Heard, kısa süre önce görülen eski eşi Johnny Depp’le aralarındaki davanın ardından tatil için Türkiye’ye gelmişti

Heard, tartışma yaratan evlilikleri sırasında Depp'e aşık olduğunu ancak ünlü aktörün "bir canavar" olduğunu söylemişti (Instagram/@amberheard)

ABD’li ünlü Hollywood yıldızı Amber Heard, kısa süre önce Londra eski eşi Johnny Depp’le karşı karşıya geldiği davanın ardından çıktığı Türkiye gezisinden yeni fotoğraflar paylaştı. 

Daily Mail'in haberine göre Heard, Instagram hesabında Cuma paylaştığı fotoğrafta mayosu, bilgisayarı ve kitaplarıyla görülüyor. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SPF1000 + beautiful beach + ADD - emergency that must be dealt with IMMEDIATELY = beach-bag library

Amber Heard (@amberheard)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Aquaman filminin 34 yaşındaki yıldızı Heard, eski eşi Depp’i kendisine şiddet uygulamakla suçlamış, Depp ise esasen Heard’ün yönelttiği tüm suçlamaları bizzat aktristin yaptığını öne sürmüştü. Depp ayrıca evlilikleri sona ermeden önce Heard’ün Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk’la ilişki yaşadığını iddia etmişti. Musk kendisiyle ilgili iddiaların tamamını reddetmişti.

 

 

Türkiye’ye geldikten sonra önce İstanbul’a ardından Kapadokya’ya geçen Heard, cami ziyareti sırasında giydiği kıyafetlerle gündeme gelmişti. Cami ziyaretinden paylaştığı fotoğraflarda “sutyen takmadığı” için eleştirilen Heard, “Tüm günü İstanbul’un camilerinin büyüsünü gezerek geçirdik. Bu muhteşem şehre daha fazla aşık olamazdım” diye yazmıştı.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Spent the day wandering around the magic of Istanbul’s mosques and couldn’t be more in love with this gorgeous city...

Amber Heard (@amberheard)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Birbirlerine uyguladıkları şiddet iddialarıyla gündeme gelen Depp ve Heard’ün davasında dair nihai karar henüz verilmedi ve Eylül ayına kadar da belli olmayacağı tahmin ediliyor. 

 

Independent Türkçe, Daily Mail

DAHA FAZLA HABER OKU