La Casa de Papel: Tokyo'nun eski sevgilisi yeni sezonda işleri sarpa mı sardıracak?

La Casa de Papel’in 5. sezonuna iki yeni karakter katılacak

Yeni sezonda Alicia Sierra'nın da Profesör ile gerilimli bir ilişkisinin olacağı aktarılmıştı (Netflix)

Netflix’in sevilen dizisi La Casa de Papel’in 5. ve son sezonunun öncesinde ekibe iki yeni oyuncunun katılacağı duyuruldu. Kamera arkası fotoğraflarının paylaşılmasının ardından hayranlar yeni oyuncuların dizide hangi karakterleri canlandırabileceğine dair tartışmaya tutuştu. 

Her ne kadar dizi koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmiş olsa da kısa süre önce yapılan açıklamayla 5. sezonun yolda olduğu duyurulmuştu. 

Dünya genelinde pek çok izleyiciyi ekranlara kilitleyen La Casa de Papel’in çekimlerinin Ağustos’ta başlayacağı ve muhtemelen 2021’de yayımlanacağı belirtilmişti. 

Öte yandan yeni sezonda yer alacak Miguel Angel Silvestre ve Patrick Criado’nun rollerinin ne olacağı gizemini koruyor. 

Sense8 dizisinde seyirciyle buluşan Silvestre’nin önemli bir rolü canlandıracağı, hatta Alvaro Morte’nin hayat verdiği Profesör karakterinin yeni rakiplerinden biri olabileceği düşünülüyor. 

Bununla birlikte Express'in haberine göre kamera arkası görüntüleri, Silvestre’nin canlandıracağı karakterin Ursula Corbero’nun canlandırdığı ve dizinin anlatıcısı konumundaki Tokyo’nun geçmişiyle bağlantılı olabileceğine de işaret ediyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Setten paylaşılan yeni fotoğraflarda Corbero ve Silvestre, koronavirüse önlem amacıyla taktıkları maskelerle birlikte yan yana görülüyor. 

Hayranların bazılarıysa sette geçmişi konu alan sahnelerin çekildiğini ve Silvestre’nin karakterinin Tokyo’nun eski sevgilisi olabileceğini düşünüyor. Dizinin önceki sezonlarında da karakterlerin geçmişini konu alan sahneler son derece önemliydi. 

Reddit kullanıcılarından biri, “Ursula yeni oyuncuyla çekim yapıyor, belki de bu Tokyo’nun ölmüş sevgilisinin geri dönüşüdür?” diye fikir yürüttü. 

Kullanıcılardan bir diğeriyse, “Aman Tanrım ben de fotoğrafları gördüğümde tam olarak aynı şeyleri düşünmüştüm” diyerek fikri destekledi. 

Dizinin ilk üç sezonunda Tokyo’nun, Miguel Herran’ın canlandırdığı Rio karakteriyle ilişki yaşadığı görülmüştü. 

İkili üçüncü sezonda ayrılmış ve Tokyo’nun ufak da olsa Jaime Lorente’nin canlandırdığı Denver karakteriyle flörtleştiği ekranlara yansımıştı. Fakat Denver ve Tokyo’nun gerçek hislere sahip olup olmadığı belirsizliğini koruyor. Her ikisinin de önceki ilişkilerini unutma çabası içinde olduğu muhtemel görünüyor. 

Öte yandan bu açıdan bakınca dizinin Tokyo’nun eski ilişkilerine mercek tutması hiç de olasılık dışı değil. 

Bunun yanı sıra hayranların bir kısmı da Silvestre’nin canlandıracağı karakterin Profesör’ün yeni düşmanı olacağını düşünüyor. 

Eski bir sevgilinin diziye dahil edilmesi ihtimali son sezonun duygusal açıdan epey yoğun geçebileceğine işaret ediyor. 

 

Independent Türkçe, Express, Hola

DAHA FAZLA HABER OKU