Kolombiyalı astrologdan Falcao yorumu: Galatasaray'da oynadığı yeni sezonda bir kupa kazanacak, sakatlık sorunu ise devam edecek

Kolombiyalı astrolog Vicente Cassanya, Galatasaray'da yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sıkça eleştirilen Radamel Falcao ile ilgili, "Galatasaray'da oynadığı yeni sezonda bir kupa kazanacak, sakatlık sorunu ise devam edecek" öngörüsünde bulundu

Radamel Falcao / Fotoğraf: AA

Sezon başında Fransa'nın Monaco takımından bedelsiz olarak büyük umutlarla Galatasaray'a transfer edilen Radamel Falcao, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sık sık eleştirilere maruz kalmıştı. Kolombiyalı ünlü astrolog Vicente Cassanya, vatandaşı hakkında dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Astrolojinin futbolla ilgisi üzerine konuşan Cassanya, Falcao hakkında şöyle konuştu:

Astroloji iki önemli veriyi sağlar; birisi kişinin ruhunu görebilmesidir, ikincisi de bir zaman bilimi olarak kişinin doğum haritasına bakıp aldığı bir kararın iyi mi kötü mü olduğu görülebilir. Mesela Real Madrid'in Hazard'ı transfer etmesi doğru zamanlamayla yapılmadı. O yüzden Hazard, İspanya'da beklentileri karşılayamadı.

Radamel Falcao'nun harika bir doğum haritası olduğunu söyleyen Cassanya, şu ifadeleri kullandı:

Elde ettiği başarıları var. Bence Galatasaray'da bir yıl daha kalacaktır. Ancak ertesi sezon başka bir takıma transfer görünüyor.

Jüpiter'in yıldız oyuncuya başarılı bir dönem getireceğini ileri süren Cassanya, şunları iddia etti:

Galatasaray'da oynadığı yeni sezonda bir kupa kazanacak. Sakatlık sorunu ise devam edebilir. Sakatlıklardan yakası yine kurtulamayacak.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Radamel Falcao, bu sezon sarı-kırmızılı formayla 22 kez sahaya çıkarken, 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Griezmann'ın başarısız olacağını söylemişti

Kolombiyalı astrolog, daha önce Atletico Madrid'den Barcelona'ya transfer olan Fransız yıldız Antoine Griezmann'ın Barcelona'da başarılı olmayacağını ileri sürmüştü. 

Griezmann, bu sezon Barcelona'da beklentilerin altında kalmış, Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle tartışmaların hedefinde yer almıştı.

 

Independent Türkçe, Spor Arena

DAHA FAZLA HABER OKU