Karamollaoğlu: Sorunlar, sanal gündemlerle örtülüyor

Saadet lideri Karamollaoğlu, "İktidar öyle bir algı oluşturuyor ki ülke onlara göre uçuyor. Allah bu arkadaşlara akıl fikir versin" dedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, iktidarın sanal gündemlerle sorunların üstünü örtmeye çalıştığını söyledi / Fotoğraf: AA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin online düzenlenen İl Başkanları Toplantısı'nda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, iktidarın sanal gündemlerle ülkede yaşanan sorunların üzerini örtmeye çalıştığını söyledi. 

Milli Gazete'de yer alan habere göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, hükümeti eleştirdi.

"İktidar göre ülke uçuyor" diyen Karamollaoğlu, "Ama uçak şimdi düşüyor. Eğer sen becerikli değilsen uçamazsın. Uçağı da, pilotu da kaybedersin. Allah bu arkadaşlara akıl fikir versin" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Beyrut'ta yaşanan patlama değinen Karamollaoğlu, meydana gelen elim patlamada hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. 

Karamollaoğlu, yaşanan patlamanın ihmal veya sabotaj olup olmadığının araştırılıp, sorumluların ortaya çıkarılmasın gerektiğini kaydetti.

Türkiye'nin ekonomiden dış politikaya, eğitimden hukuka kadar her alanda bir çıkmaza girdiğini belirterek sözlerine devam eden Karamollaoğlu, iktidarın sanal gündemler ile bu sorunların üzerini örtmeye çalıştığını ifade etti. 

Ülkenin içinde bulunduğu bu sorunlara yönelik iktidar partisi dışındaki partilerin çıkış yolu aradıklarını vurgulayan Karamollaoğlu, "Ancak şu bir gerçektir ki bu olumsuz şartlardan kurtulmanın reçetesini sunabilecek tek parti Saadet Partisi'dir. Biz bu inanç ile bugüne kadar çalışıp gayret ettik. Bundan sonra da çalışıp gayret etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Parti mensuplarına yeni Genel Merkez binası ile ilgili de bilgi veren Karamollaoğlu, sözlerini şöyle tamamladı:

"Binamızın inşaatı büyük bir özveri ve gayret ile gerçekleşti. Hanım kardeşlerimiz küpelerini, bileziklerini çıkarıp verdi. Fedakâr ve cefakar teşkilat mensuplarımız kötü günleri için biriktirdikleri paralarını çıkarıp verdiler. Binamızın temelini hibeler, ihaleler değil, garibanların alın teri ve helal kazancı oluşturuyor. İnanıyorum ki sizlerin gayretleri ile tuğla tuğla yeni genel merkezimizi inşa ettiğimiz gibi yeni bir Türkiye'yi de inşa edeceğiz."

 

Independent Türkçe, Milli Gazete

DAHA FAZLA HABER OKU