Jack Bauer, 24'e geri dönmeye hazır

Oyuncu "bir film için kafasını uzun süredir duvarlara vurduğunu, öyle ki beyin sarsıntısı geçirdiğini" söyledi

53 yıl yaşındaki aktör, gerilim dizisi 24'teki ünlü ajan karakteriyle biliniyor (AFP)

Kiefer Sutherland 24'ün daha çok bölümünde başrol oynamak istediğini belirtti.

Oyuncu, popüler gerilim dizisinde terörle mücadelenin asi ajanı Jack Bauer'i 9 sezon boyunca canlandırmış, 2008'de çekilen 24: Redemption filminde de oynamıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Öte yandan Sutherland, 2017'de Fox'ta başlayan ve Corey Hawkins'in Eric Carter'ına odaklanan spinoff dizi (bir yapımın yan ürünü -ed.n.) 24: Legacy'de geri dönmemişti.

Eski Brat Pack yıldızı 2016'da sevilen rolü tekrar oynamaya istekli olmadığı söylemişti. Ancak kısa süre önce Forbes'a verdiği röportajda yorumlarını geri aldı.

Aktör, "Birilerinin çok iyi bir fikirle gelmesi halinde kapıyı 24 için hep biraz aralık bıraktım" dedi. "Bir oyuncu olarak 24, yaşadığım en dinamik deneyimler arasındaki yerini koruyor. Bir karakterin böyle kısa süre içinde bu kadar iniş çıkış yaşayabilmesine izin verilmesi bir hediyedir."

Oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü:

Bunu yapmanıza izin verecek yapım az bulunur ve ben bunu son derece eğlenceli, zorlayıcı ve heyecan verici buluyorum. Dokuz sezon oldu ve bence hala itibarlı bir yeri var. İşin zor yanı, insanın bunu zedeleyecek bir şey yapmayı hiç istememesi.

Sutherland ayrıca "bir film için kafasını uzun süredir duvarlara vurduğunu, öyle ki beyin sarsıntısı geçirdiğini" ifade etti. Bununla birlikte oyuncu, hikaye iyi olduğu sürece 24'ün geri dönüşüne her formatta açık olacağını söyledi.

Eğer biri, iki saatte anlatılabilecek iyi bir hikayeyle gelirse film çekeriz ama eğer 24 saatte anlatılabilecek iyi bir fikirle gelirse diziyi de çekeriz.

24'te hikaye gerçek zamanlı ilerliyordu. Kısaltılmış 9. sezon Live Another Day dışında her sezon (reklam araları hariç) Jack Bauer'in hayatının tam 24 saatini işliyordu.

 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Şafak Küçüksezer

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU