Efsanevi korku serisi 20 yaşında

Reddit'te tuhaf kutlama

James Wan'ın (solda) çektiği ilk Testere'de Britanyalı aktör Cary Elwes (sağda) rol almıştı (Lionsgate)

Uzun bir serinin fitilini ateşleyen ilk Testere (Saw), yakında 20. yılını kutlamaya hazırlanıyor. 

GamesRadar, yıllar içinde efsanevi korku serisinin simgesi haline gelen "Kukla Billy'nin, hayranları internette trolleyerek kutlama yaptığını" yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Kukla Billy geçen günlerde Reddit'e girerek hayranların sorularını yanıtladı. "Merhaba, ben Kukla Billy. Bana Testere'nin son 20 yılı hakkında her şeyi sorun. Zamanınız şimdi başlıyor" diye yazdı.

Hayranlar zor sorularla vakit kaybetmedi ve bir tanesi "20 yıl boyunca Jigsaw'un oyunlarını izledikten sonra, insanların gerçekten değişebileceğine inanıyor musun?" diye sordu. 

Billy şöyle cevap verdi: 

Hepsi değişebilir. Eğer değişmek isterlerse... Bazıları bunun için gerekenlere sahip değil. Çok yazık.

Serinin başka bir hayranı da "Billy, halkın senin Jigsaw olduğunu düşünmesi ve John'u tanımaması konusunda ne hissediyorsun?" diye sordu. Billy bu soruyu "Çileden çıkarıcı" diye yanıtladı.

Bazı hayranlar, serinin geçen yıl vizyona giren son filmi Testere X'e odaklandı. Bir Reddit kullanıcısı "Testere X'te Meksika'ya gittiniz. Gelecekte hizmetlerinizi genişletmeyi umduğunuz başka ülkeler var mı?" diye sordu. 

Kukladan bu soruya cevaben kısa ve öz bir yanıt geldi: 

Bana nerede ihtiyaç duyulursa oraya giderim.

Testere'nin 20. yıldönümünü kutlamak için sadece bu yöntem seçilmedi. 29 Ekim'de resmen 20 yaşına girecek olan 2004 yapımı film, bu ay dünyanın dört bir yanındaki sinema salonlarında gösterilecek. 

Testere, kötü şöhretli seri katil John Kramer'in karmaşık planlarını, tuzaklar ve entrikalarla birçok kurbanına eziyet etmesini konu alıyor.

Sadece 1,2 milyon dolarlık bütçeyle çekilen ilk film, 100 milyon doların üzerinde hasılat elde etmişti. 


Independent Türkçe, GamesRadar, Bloody Disgusting

DAHA FAZLA HABER OKU