The Big Bang Theory'nin yıldızı ikonik rolünü tekrar oynayacak mı?

"O karaktere çok şey borçluyum"

Kaliforniya'da bir grup bilimsever arkadaşı takip eden The Big Bang Theory 2007'den 2019'a kadar devam etmiş ve yayında kaldığı süre boyunca 10 Emmy ödülünün sahibi olmuştu (CBS)

The Big Bang Theory evreni genişlerken Kaley Cuoco, kalbinde popüler sitcom için her zaman yer olacağını söylüyor.

Oynadığı yeni komedi dizisi Based on a True Story'nin ikinci sezonu öncesinde People'a konuşan Cuoco, The Big Bang Theory'deki Penny rolünü sevgi ve özlemle anıyor.

"Hayatımın en güzel yılları"

"Bu rolü oynayarak 12 yıl geçirdim ve kariyerimi başlattı. O karaktere, o diziye ve dizinin yaratıcısı Chuck Lorre'a çok şey borçluyum" diyen aktris, The Big Bang Theory'de rol aldığı dönemle ilgili şu ifadeleri kullandı:

Hayatımın en güzel yıllarındandı ve şimdiye kadar yaşadığım en eğlenceli zamanlardı.

CBS'in popüler sitcomu 2007'den 2019'a kadar 12 sezon boyunca devam etmişti. Cuoco, dizide Jim Parsons ve Johnny Galecki'yle birlikte başrolleri paylaşmıştı.

"Yüzde 100"

Emmy ve Altın Küre adayı 38 yaşındaki aktris, Penny rolünü yeniden canlandırıp canlandırmayacağı sorulduğunda "Kesinlikle yeniden oynarım" diyerek ekliyor:

Yüzde 100. O karakteri seviyorum ve her zaman da seveceğim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Big Bang Theory evreni, Parsons'ın canlandırdığı Sheldon Cooper karakterinin gençlik yıllarına odaklanan ve Iain Armitage'ın da rol aldığı Young Sheldon'la genişlemişti. Sevilen komedi, 7 sezonun ardından bu yılın başlarında sona ermişti.

Young Sheldon'ın yan dizisi Georgie & Mandy's First Marriage, 17 Ekim Perşembe günü CBS'te prömiyerini yaptı. Montana Jordan ve Emily Osment, Sheldon'ın ağabeyi Georgie Cooper ve eşi Mandy McAllister rollerini yeniden canlandırıyor.

Öte yandan Craig Rosenberg tarafından yaratılan Based on a True Story'nin başrollerinde Kaley Cuoco'ya Chris Messina eşlik ediyor. Prömiyeri 8 Haziran 2023'te yapılan dizinin ikinci sezonu 21 Kasım'da yayına girecek.


Independent Türkçe, Deadline, People

DAHA FAZLA HABER OKU