Korkunç cinayetleri anlatan film zirvede: 6 günde 22,7 milyon izlenme

Çarpıcı belgesel, 7 Ekim'de Netflix'te gösterime girdi

Menendez Kardeşler, Arjantinli ödüllü yönetmen Alejandro Hartmann imzasını taşıyor (Netflix)

Netflix, Lyle ve Erik Menendez'i konu alan içerikleriyle izleyicilerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Gerçek suç belgeseli Menendez Kardeşler (The Menendez Brothers), 6-12 Ekim haftasında yayın devinde en çok izlenen yapım oldu. 

Prömiyeri 7 Ekim'de yapılan belgesel, yayında kaldığı ilk 6 günde 22,7 milyon izlenme sayısına ulaşmayı başardı.

Netflix, 18 yaşından küçük izleyiciler için uygun olmadığını belirttiği filmin konusunu şöyle özetliyor:

Ebeveynlerini öldürmekten müebbet hapis yatmakta olan Lyle ve Erik Menendez bu belgeselde, şoke edici suçları ve onu takip eden davalarla ilgili düşüncelerini anlatıyor.

Belgesel, senaryosunu Ryan Murphy'nin kaleme aldığı drama dizisi Canavarlar: Lyle ve Erik Menendez'in Hikayesi'nin (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story) yanı sıra kardeşlerin davasındaki gelişmelerin de etkisiyle ilgi görüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Prömiyeri 19 Eylül'de yapılan dizi, Netflix'in en çok seyredilen yapımlar listesinde 4. haftasını geçiriyor ve 8,7 milyon izlenmeyle üç numaraya yerleşerek popülerliğini koruyor.

Canavarlar'ı geride bırakarak zirveye yerleşen diziyse 4. sezonuyla ilk üç gününde 15,5 milyon izlenme sayısına ulaşan Outer Banks oldu.

Onu 9,6 milyon izlenme sayısıyla iki numaraya yerleşen romantik komedi Nobody Wants This izledi. Kristen Bell ve Adam Brody'yi başrollerde buluşturan Nobody Wants This'in ikinci sezon onayını aldığı geçen hafta açıklanmıştı. 

Variety, "Outer Banks'in Netflix listesinde uzun bir süre kalacağı kesin" diye yazdığı haberinde, dizinin halihazırdaki popülerliğine ek olarak, 10 Ekim'de 4. sezondan sadece ilk 5 bölümünün yayına girdiğini hatırlattı. Diğer 5 bölümse 7 Kasım'da izleyiciyle buluşacak.


Independent Türkçe, Variety, About Netflix

DAHA FAZLA HABER OKU