Merakla beklenen Peaky Blinders filminden ilk kare geldi

Çekimler Liverpool'daki gizli bir yerde başladı

Cillian Murphy, Peaky Blinders evrenine, geçen yıl Christopher Nolan'ın tarihi epik filmi Oppenheimer'daki performansıyla, En İyi Erkek Oyuncu heykelciğini eve götürmüş Oscarlı bir yıldız olarak dönüyor (Netflix)

Ve Tommy Shelby resmen geri döndü... 

Peaky Blinders filmi The Immortal Man'in çekimleri, pazartesi günü Britanya'nın Liverpool kentindeki gizli bir lokasyonda başladı.

Müjdeyi Netflix duyurdu

Netflix, resmi X (Twitter) hesabında paylaştığı bir fotoğrafla, dizinin hayranlarına müjdeyi verdi. 


Heyecanlandıran paylaşımda, dizinin ve çekimlerine başlanan filmin başrol oyuncusu Cillian Murphy'nin, ikonik Tommy Shelby kostümünü üzerine geçirdiği görüldü.

Oscar ödüllü oyuncu, 2013-2022'de BBC'nin bol ödüllü dizisinde meşhur gangsteri canlandırmıştı. Ve artık yeni oyuncular Barry Keoghan, Rebecca Ferguson ve Tim Roth'la birlikte beyazperdeye dönüyor.

Netflix'in paylaştığı bir diğer fotoğrafta 48 yaşındaki Murphy'nin, dizinin yaratıcısı Steven Knight'la birlikte sette poz verdiği görüldü.

Yoğun güvenlik önlemleri alındı

Birleşik Krallık merkezli gazete Daily Mail, sete yalnızca yetkili personelin girebilmesini sağlamak için yoğun güvenlik önlemleri alındığını yazdı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmin konusuyla ilgili çok az şey biliniyor ancak Knight, ilk sezonun bölümlerini yöneten Tom Harper'la birlikte yazar olarak dönüyor. 

65 yaşındaki Knight, kısa süre önce katıldığı bir etkinlik sırasında "akıllara durgunluk veren" oyuncu kadrosundan bahsetmiş ve filmin "II. Dünya Savaşı sırasında geçtiğini ve gerçekten çok iyi olduğunu" belirterek heyecan dozunu daha da artırmıştı.

Geçen ay Saltburn'ün yıldızı Keoghan'ın oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulmuştu. Ancak 31 yaşındaki İrlandalı aktörün oynayacağı karakterle ilgili ayrıntılar açıklanmadı.

Netflix, uzun metrajlı filme yeşil ışık yakıldığını ve bu yıl içinde prodüksiyona gireceğini haziranda duyurmuştu.


Independent Türkçe, Daily Mail, Variety, Hollywood Reporter

DAHA FAZLA HABER OKU