Harry Potter oyuncusu, filmlerin karakterleri yeterince gösteremediğini düşünüyor

Oyuncu, "Filmler keşke 5 saatlik olsaydı" diyor

(Warner Bros. Pictures)

Harry Potter serisi 8 filme çok şey sığdırdı ancak kendilerine ayrılan ekran süresinden memnun olmayan oyuncular da vardı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

J.K. Rowling'in popüler kitaplarından uyarlanan film serisi 2001 tarihli Harry Potter ve Felsefe Taşı'ndan (Harry Potter and the Philosopher’s Stone) 2011'de gösterime giren Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2'ye (Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2) kadar devam etmişti.

Her filmde, kitaplardaki bazı kritik anlar ve olay örgüsü noktaları çıkarılmıştı. Hayranlar gelecek yıl HBO'da yayımlanacak dizide bunların ele alınmasını umuyor.

Bu hayranlardan biri de film serisinde Ginny Weasley'i canlandıran Bonnie Wright. Ron'un küçük kız kardeşi Ginny, seri boyunca Harry'yle bir bağ geliştiriyor ve gelecekte, yetişkinler olarak evleniyorlar.

Wright, kitabın bu ilişkinin gelişimini güzel bir şekilde ortaya koyduğunu ancak serinin bunu ne yazık ki atladığını düşünüyor.

New York'ta her yıl düzenlenen Hogwarts'a Dönüş etkinliğinde (ki bu etkinlik Londra'daki King's Cross'ta gerçekleşmedi ve hayal kırıklığına uğrayan hayranlar bunu yuhaladı) konuşan Wright  dizide yer almasını umduğu "pek çok şey" olduğunu söyledi.

Variety'ye konuşan oyuncu, "Ginny ve Harry arasındaki ilişkinin gelişiminin daha fazlası" dedi ve ekledi:

Aşık olmaya başladıkları incelikli anlar var.

Bence Ginny karakterinin Harry'nin gerçekten sadık bir yardımcısı haline gelmesi,  Harry'nin hikayesini ve kim olduğunu gerçekten anlayıp bilmesi ve onun için en iyi partner olmasıyla ilgili daha fazla şey var. Umarım bu karakterin ve pek çok karakterin evrimini görürüz.

Wright filme her şeyi dahil etmenin zor olduğunu kabul ederek şunları söyledi:

Filmler keşke 5 saatlik olsaydı. Kitaplarda sevdiğim anları olan o kadar çok karakter var ki  (Neville ve Luna) bu yüzden kitapların bir hayranı olarak daha fazlasını görebileceğimi umuyorum.

Harry Potter'da Bonnie Wright'ın canlandırdığı Ginny Weasley (Warner Bros. Pictures)


Yeni Harry Potter dizisi HBO servisi Max'te yayımlanacak ve her sezonu 7 kitaptan birine dayanan "10 yıllık bir dizi" olması bekleniyor.

HBO daha önce yaptığı açıklamada, "Bu yeni Max Original dizisi, hayranların bunca yıldır keyif almaya devam ettiği ikonik kitapların her birine derinlemesine ele alacak" demişti.

Ayrıca, Harry Potter rolünde Daniel Radcliffe'in ve sırasıyla en iyi arkadaşları Hermione Granger ve Ron Weasley rollerinde Emma Watson ve Rupert Grint'in yer aldığı sevilen film serisine tamamen yeni bir oyuncu kadrosu eklenecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU