Yeni romantik film, bütçesini sadece üç günde üçe katladı

Popüler romanın sinema uyarlaması fırtına gibi

Türkiye'de 16 Ağustos'ta gösterime girecek olan Bizimle Başladı Bizimle Bitti, öpüşme sahneleri nedeniyle Katar'da yasaklandı (Sony Pictures Releasing)

Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends With Us), gösterime girer girmez gişeyi kasıp kavurmaya başladı.

Blake Lively'yle başrolleri paylaşan Justin Baldoni'nin yönettiği romantik film, Colleen Hoover'ın 2016 tarihli aynı adlı çok satan romanından uyarlandı.

Film, gösterime girdiği hafta sonunda ABD gişesinde rekortmen Deadpool & Wolverine'in ardından iki numaraya oturdu.

Üç günde 80 milyon dolar

Deadline'ın aktardığına göre Bizimle Başladı Bizimle Bitti, üç günde dünya çapında toplam 80 milyon dolar kazandı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu da Lively'nin aynı zamanda yapımcılığını da üstlendiği yeni romantik filmin, 25 milyon dolarlık bütçesini sadece üç günde üçe katladığı anlamına geliyor.

Bizimle Başladı Bizimle Bitti'nin hafta sonunda ABD'de 25 milyon ila 35 milyon dolarlık kazanç elde etmesi bekleniyordu.

44 yaşındaki Hoover'ın romanının popülaritesi sayesinde, romantik filmin hasılatının 40 milyon ila 50 milyon dolara fırlayabileceğine inanan analistler de vardı. 

ABD'de 50 milyon dolar kazanarak tahminlerin üst sınırını bile zorlayan film, böylece büyük bir başarıya imza atmış oldu.

40 yaşındaki Baldoni tarafından yönetilen Bizimle Başladı Bizimle Bitti, aile içi şiddet gibi hassas bir konuya ve bir kadının toksik bir ilişkiyi sürdürmek ya da ayrılmak arasında verdiği savaşa odaklanıyor. 

Filmde 36 yaşındaki Lively, bir beyin cerrahına aşık olan ve çocukluk arkadaşının gelişiyle ilişkisi karmaşıklaşan bir çiçekçiyi canlandırıyor. 


Independent Türkçe, ScreenRant, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU