Gişe savaşlarında kıyasıya mücadele: Yeni drama, Deadpool & Wolverine'i geride bıraktı

Hollywood'un ünlü çifti Blake Lively ve Ryan Reynolds gişeyi domine etti

Türkiye'de 16 Ağustos'ta gösterime girecek olan Bizimle Başladı Bizimle Bitti, öpüşme sahneleri nedeniyle Katar'da yasaklandı (Sony Pictures Releasing)

Blake Lively'nin başrolde yer aldığı yeni drama, gişede harika bir başlangıç yaptı.

3 bin 600'ü aşkın sinema salonunda izleyiciyle buluşan Bizimle Başladı Bizimle Bitti (It Ends With Us), cuma günü ve ön gösterimlerde 24 milyon dolar kazanmayı başardı.

Bütçesine oranla iyi bir hasılat elde etti

Colleen Hoover imzasını taşıyan ve 2016'nın en çok satan romanından uyarlanan filmin, üç gün boyunca 45 milyon doların üzerinde hasılat elde etmesi bekleniyor. Eleştirmenlere göre bu rakam, 25 milyon dolarlık yapım bütçesine sahip bir drama için harika bir başlangıç.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bizimle Başladı Bizimle Bitti'nin, Blake Lively'nin eşi Ryan Reynolds'ın başrolünü oynadığı Marvel filmi Deadpool & Wolverine'in hasılatına yaklaşarak, gişedeki ilk hafta sonunu ikinci sırada kapatması bekleniyor.

Justin Baldoni'nin yönettiği ve başroldeki Lively'ye eşlik ettiği film, cuma günü yaptığı 17 milyon dolarlık hasılatla Deadpool & Wolverine'in üzerinde yer almayı da başardı.

Filmde Lively, bir beyin cerrahına aşık olan ve çocukluk arkadaşının gelişiyle ilişkisi karmaşıklaşan bir çiçekçiyi canlandırıyor. 

Video oyunu uyarlaması Borderlands'den berbat başlangıç

Lionsgate'in uzun süredir üzerinde çalıştığı video oyunu uyarlaması Borderlands, gösterime girdiği 3 bin 125 salondan 4 milyon dolar gibi yetersiz bir hasılat elde etti. 

Bu gidişle bilimkurgu komedisi, gösterime girdiği hafta sonunda 10 milyon doların altında bir başlangıç yapma tehlikesiyle karşı karşıya. 

Borderlands'in 115 milyon dolarlık yapım bütçesi düşünüldüğünde bu, korkunç bir sonuç. 

Filmin başrolünde, kayıp bir kızı kurtarma görevinde uyumsuz bir ekibe liderlik eden kanun kaçağı Lilith rolünde Oscar ödüllü Cate Blanchett yer alıyor. Ona Jack Black, Jamie Lee Curtis, Kevin Hart ve Ariana Greenblatt gibi isimler eşlik ediyor.

Deadpool & Wolverine gözünü 1 milyar dolara dikti

Ryan Reynolds-Hugh Jackman ikilisinin filmi Deadpool & Wolverine, gişe rekorları kırmaya devam ediyor. Cuma günü 15,6 milyon dolar hasılat elde eden film, 1 milyar dolarlık küresel dönüm noktasını geçmeye gittikçe yaklaşıyor. 

Shawn Levy'nin yönettiği süper kahraman filmi, bu eşiği geçen 54 yapımdan biri olacak.


Independent Türkçe, Variety, Deadline

DAHA FAZLA HABER OKU