Jenna Ortega "varoluşunun tüm seyrini değiştiren" filmin adını verdi

Başrolde Denzel Washington var

A.J. Quinnell'in aynı adlı romanına dayanan Gazap Ateşi, eskiden CIA için çalışmış bir suikastçı olan John Creasy'nin kaçırılan küçük bir kızı bulma çabalarını anlatıyor (20th Century Studios)

Jenna Ortega, oyunculuk kariyerine başlamasında kendisine ilham veren Denzel Washington filmini açıkladı.

Çığlık (Scream) serisiyle Netflix'in popüler dizileri You ve Wednesday'in yanı sıra yakında vizyona girecek devam filmi Beterböcek Beterböcek (Beetlejuice Beetlejuice) gibi hit projelerde rol alan Emmy adayı aktris, Vanity Fair'a verdiği geniş kapsamlı röportajda "varoluşunun tüm seyrini değiştiren" filmin adını verdi. 

"6 yaşındaki halime o kadar minnettarım ki"

Ortega, Denzel Washington'ın başrolde yer aldığı 2004 yapımı Gazap Ateşi'ni (Man on Fire) izledikten sonra genç yaşta kariyer yolunu değiştirdiğini anlattı. Amerikalı aktris, filmi izledikten kısa bir süre sonra oyuncu olmaya karar vermiş.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

21 yaşındaki Ortega, "Başkan ve astronot olmak isteyen 6 yaşındaki halime o kadar minnettarım ki... Çünkü her zaman bir çıkış yolu aradığımı şimdi anlıyorum" dedi.

Ortega, Tony Scott'ın yönettiği gerilimde Fanning'in performansını izledikten sonra oyuncu olmak istediğine karar verdiğini ve filmin "varlığının tüm seyrini değiştirdiğini" söyledi.

Kısa bir süre sonra ailesi, Ortega'nın monolog okuduğu bir videoyu Facebook'ta paylaşmış ve bu görüntüler bir casting direktörüne gönderilmiş. Bundan sonra Ortega, Los Angeles'taki seçmelere katılmaya başlamış.

Ancak Ortega, hayatının sonsuza dek değiştiğini ve büyük olasılıkla değişmeye devam edeceğini yeni yeni kabullenmeye başladığını söylüyor.

Ortega, "Yaptığım bu iş üzerinde o kadar çok baskı var ki hem gülünç hem güzel hem de korkunç" diye ekliyor:  

Bazen hepsi aynı anda.


Independent Türkçe, NME, Hollywood Reporter, Vanity Fair

DAHA FAZLA HABER OKU