Dave Bautista, her filmine aynı gizli göndermeyi sıkıştırmaya çalıştığını söyledi

Güreşçi ve oyuncu, Galaksinin Koruyucuları ve Dune: Çöl Gezegeni gibi filmlerde rol aldı

Dave Bautista (Reuters)

Dave Bautista tüm filmlerine aynı "gizli göndermeyi" sıkıştırmaya çalıştığını açıkladı.

55 yaşındaki eski güreşçi, Ölüler Ordusu (Army of the Dead), Bıçak Sırtı (Blade Runner) ve Marvel'ın Galaksinin Koruyucuları (Guardians of the Galaxy) üçlemesindeki rolleriyle tanınıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

ComicBook.com'la bir röportajda Bautista, tüm projelerine dahil etmeye çalıştığı bir jeste, WWE'de çoğunlukla "Bautista Bombası" olarak bilinen imza hareketine yaptığı göndermeye dikkat çekti.

Bautista, hareketi son projesi olan aksiyon komedisi devam filmi Casusum: Ebedi Şehir'e (My Spy: The Eternal City) dahil edişinden bahsederken "Eklemek istedim sadece" dedi.

Kavga sahnesi üzerine çalışıyorduk ve 'Ah be, eğlenceli olur" diye düşündüm. Ve artık biraz da takıntıya dönüştü. Hareketi her filme sıkıştırmaya çalışıyorum, öylesine. Bu bir gizli gönderme. Eğer her filme sokabilirsem bunu yapacağım. Kariyerime bir atıf yalnızca. Hayranlara bir atıf.

Bautista, 2000'den 2019'a kadar WWE topluluğunda profesyonel bir güreşçiydi. Son yıllarda Bıçaklar Çekildi: Gizemli Bir Serüven (Glass Onion: A Knives Out Mystery), Kulübeye Tıklat (Knock at the Cabin) ve bilimkurgu destanı Dune: Çöl Gezegeni'nde (Dune) çok yönlü ve popüler bir Hollywood oyuncusu olarak kendini kanıtladı.

Geçen hafta Entertainment Tonight'a konuşan Bautista, oyunculukta hâlâ tatmin olmuş hissetmediğini ve perdede denediği tür yelpazesini genişletmeye devam etmek istediğini paylaşmıştı.
 

Dave Bautista in ‘Dune’ (Warner Bros).jpeg
Dune: Çöl Gezegeni'nde Dave Bautista (Warner Bros)


"Farklı alanlarda hedeflerim var" demişti.

A'dan Z'ye bir oyuncu olmak istiyorum. Her türde yer almak istiyorum.

Hâlâ yer almadığım birkaç tür, tamamlamadığım birkaç adım var. Ama o derin, dramatik, dokunaklı rolü de almadım henüz. (Aradığım şey) bu, bu yüzden pek tatmin olmamış hissediyorum.

Geçen şubat aktör, güreşçilik mesleğinde yaşadığı kaygıya dair içini dökmüş, sahnede güreşmeden önce "fiziksel olarak hastalandığını" açıklamıştı.

Bautista, Arizona News'a "Güreşmeye başladığımda, perde önüne çıkmadan önce gerçekten fiziksel olarak hastalanıyordum" diye anlatmıştı.

 Perdenin arkasından çıkar ve (çığlık atardım). Ve tüm kaygılarım yok olurdu. İşte böyle. 



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU