David Beckham, daha tanışmadan Victoria'yla "hep" birlikte olacağını biliyormuş

Çift 25. yıldönümünü kutlamak için hazırlanıyor

(Reuters)

David ve Victoria Beckham tanışmadan haftalar önce futbolcu, "hep" birlikte olacaklarına karar vermiş bile.

Çift, bu perşembe (4 Temmuz) 25. yıldönümünü kutlamaya hazırlanırken David (49), daha tanışmadan Victoria'nın (50), onun "kusursuzluk anlayışı" olduğunu ve uzun ömürlü evliliklerinin kaçınılmaz olduğunu açıkladı.

Beckhamlar ilk kez 1997'de bir yardım maçında, Manchester United oyuncularının dinlenme salonunda, Victoria 22 ve David 21 yaşındayken tanıştı. İki yıl sonra da evlendiler.

David, The Sun'a verdiği röportaja, "Tanışmamızdan birkaç ay önce İngiltere takımıyla birlikte yurtdışındaydım" diyerek başladı ve "Victoria'yla tanıştığımda hep onunla birlikte olacağımı her zaman söylemişimdir" dedi.

Gary Neville'le otel odasındaydık ve bir Spice Girls (Baharat Kızlar) videosu televizyonda çıktı. Sanırım Say You'll Be There'di. Ekranı gösterip ona 'Bu kız tam benlik ve onu elde edeceğim' dedim.

O şarkı grubun Birleşik Krallık (BK) tekliler listesinde bir numaradan çıkış yapan ilk teklisiydi ve başarılarının devamını güvenceye aldı. Şarkıcılık kariyerinde Havalı Baharat (Posh Spice) olarak bilinen Victoria, videoda siyah PVC bir tulum giyerken görülüyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

David henüz uluslararası şöhret seviyesine ulaşmamıştı ve o dönemde İngiltere'nin birinci takımında değildi, Victoria o sıralar daha ünlüydü.

Dört çocuk sahibi Beckham (Netflix'te yayımlanan belgesel mini dizi -çn.) yıldızları daha önce, çıkmaya başladıklarında aşık David'in nasıl Victoria'yla 20 dakika geçirmek için saatlerce yolculuk yaptığını anlatmıştı.

"Gözleriydi, yüzüydü. Benim kusursuzluk anlayışım o" dedi.

Görünen o ki hisleri karşılıklıydı çünkü Victoria da benzer bir deneyimini paylaştı.

"David'i tanışmamızdan çok daha önce beğeniyordum" dedi.

Bir futbol dergisi için röportaj yaptığımı hatırlıyorum ve bana farklı futbolcuların fotoğraflarını göstermişlerdi. Kim olduğuna dair hiç fikrim yoktu ama aklımdan tek bir kelime geçtiğini hatırlıyorum: Şahane.

Victoria geçmişte David'le ilk karşılaşmasını British Vogue'da "ilk görüşte aşk" diye tanımlayarak anmıştı.

People'la daha önceki bir röportajda David ilişkilerinin ilk zamanlarını değerlendirirken Victoria'yla birbirlerinin kariyerlerine verdikleri desteğin onları güçlü kıldığını vurguladı.

"Yani, o bir Spice Girl'dü, ben Manchester United'da oynuyordum ve zor günler geçirdiğimizde bile gerçekten birbirimize yaslanabiliyorduk ve en iyi kısmı buydu" dedi.


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: İdil Barım

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU