Yıldız isim neden yıllardır cep telefonu kullanmadığını açıkladı

"Onu asla telefon olarak kullanmadım"

Woody Harrelson, 1982-1993'te izleyiciyle buluşan 28 Emmy ödüllü Cheers'a 4. sezonda katılarak başroldeki Ted Danson'a eşlik etmişti (NBC)

Ünlü oyuncu Woody Harrelson, üç yıldır cep telefonu kullanmamasına açıklık getirdi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Oscar adayı aktör, Where Everybody Knows Your Name podcast'inin son bölümünde, yıllardır yanında düzenli olarak cep telefonu taşımadığını çünkü bir noktada kendisini cihaza bağımlı bulduğunu açıkladı.

Podcast sunucusu ve Harrelson'ın meşhur dizi Cheers'taki rol arkadaşı Ted Danson, "Woody hakkında bir şeyi açıklamama izin verin: Onun telefonu yok" dedi.

Telefonunu başkalarına taşıtan zorbalardan biri.

76 yaşındaki Danson, eski rol arkadaşıyla dalga geçmeyi sürdürdü:

'Hey, hemen bir şey öğrenmemiz lazım, Woody'yi ara.' Bunu böyle diyenlere gülüp geçiyorum.

"Her an müsait olmak zorunda kalmaktan hoşlanmıyorum"

Kendini savunan Harrelson, "Bu tam olarak doğru değil" diye yanıt verdi. 

Sadece herhangi bir insan için her an müsait olmak zorunda kalmaktan hoşlanmıyorum. Ayrıca sebep bu da değil. İnsanlarla iletişim halinde olmayı seviyorum, bir bakıma. Ama uzantımdaki uzantıdan hoşlanmıyorum.

1992 yapımı komedi klasiği Beyazlar Beceremez'in (White Men Can't Jump) yıldızı, üç buçuk yıldır düzenli olarak cep telefonu kullanmadığını ve onunla çok fazla zaman geçirdiğini hissettiği için bıraktığını belirtti. 

Şöyle bir şey yaptım: 'Tamam, telefonuma iki saatlik bir limit koyacağım' dedim. Saat sabahın 9.30'u. Saat 9.30'da limitimi çoktan aşmıştım. Uyandım ve iki saattir telefondayım çünkü bilirsiniz, akıp gidiyor.

"Sohbetlerde dikkatimi dağıtıyor"

Harrelson, biriyle akşam yemeğindeyken ve "sohbette bir durgunluk" olduğunda bile telefonla dikkatinin dağıldığını fark ettiğini söyledi. 

62 yaşındaki aktör ayrıca, genellikle uygulamaları kullanmadığını ya da aramalara cevap vermediğini, bunun yerine çok sayıda kısa mesajı yanıtladığını belirtti.

True Detective'in yıldızı, "Onu asla telefon olarak kullanmadım" diye ekledi: 

Mesajlaşıyordum.


Independent Türkçe, Entertainment Weekly, Hollywood Reporter, Where Everybody Knows Your Name

DAHA FAZLA HABER OKU