Kült korkunun devamı yolda: Filmin yıldızı müjdeyi verdi

Devam filmi Mart 2022'de duyurulmuştu

Ben Efsaneyim 2'nin 2025'te gösterime girmesi planlanıyor (Warner Bros)

Ünlü oyuncu Michael B. Jordan, People'a yaptığı açıklamada, yıllardır beklenen devam filmi Ben Efsaneyim 2'nin (I Am Legend 2) senaryosunun halen yazıldığını açıkladı.

Jordan, filmin çekimlerine ne zaman başlanacağına dair net bir bilgi olmadığını da sözlerine ekledi. 37 yaşındaki aktör, "Onu en iyi hale getiriyoruz" diyerek sinemaseverleri tatmin olcakları bir filmin beklediğini de müjdeledi. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Will Smith'in 2007'de gişe rekorları kıran filminin devamının çekileceği ilk kez Mart 2022'de duyurulmuş ve Amerikalı aktörün Jordan'la birlikte rol alacağı açıklanmıştı. 

Ben Efsaneyim'in senaryosunu Mark Protosevich'le birlikte yazan Akiva Goldsman, devam filminin senaryosunu da kaleme almak üzere geri döndü.

Jordan, People'a yaptığı açıklamada, "Hâlâ senaryo üzerinde çalışıyoruz ve onu en iyi hale getiriyoruz" dedi. 

Henüz bir çıkış tarihi ya da benzeri bir şey yok. Tam olarak nerede çekeceğimizi bilmiyorum ama Will Smith'le birlikte kamera karşısına geçeceğim için gerçekten heyecanlıyım. Çok uzun zamandır örnek aldığım biri olarak Will'le çalışabilmek gerçekten dört gözle beklediğim bir şey. Gerçekten çok heyecanlıyım.

"Sağlam fikirlerimiz var"

Smith geçen ay Entertainment Tonight'a yaptığı açıklamada devam filminin "iyi göründüğünü" söylemiş ve eklemişti: 

Gerçekten sağlam fikirlerimiz var... Sanırım Michael ve ben bunu ekranda birlikte yapacağız. Bunu yapmayı çok isterim.

Francis Lawrence'ın yönettiği filmde Smith, insanlığın çoğunu yamyam mutantlara dönüştüren bir virüse çare bulmaya çalışırken New York'un yıkıntıları arasında yaşayan ABD Ordusu viroloğu Robert Neville rolündeydi. 

Film, gösterime girdiği 2007'nin aralığında 77 milyon dolarlık rekor bir hasılatla ABD gişesinin zirvesine yerleşmişti. Gerilim ve bilimkurguyu harmanlayan film dünya çapında 585 milyon dolardan fazla hasılat elde etmişti.


Independent Türkçe, Variety, People, Entertainment Tonight

DAHA FAZLA HABER OKU