Netflix meşhur oyun uyarlamasının prömiyer tarihini duyurdu

Fragman da geldi

Netflix ilk olarak 2021'de bir Tomb Raider dizisi için Legendary'yle birlikte çalıştığını duyurmuştu (Netflix)

Netflix, ikonik video oyunu serisine dayanan animasyon dizisi Tomb Raider: The Legend Of Lara Croft'un prömiyer tarihini açıkladı.

Son olarak Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'de (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) rol alan 42 yaşındaki Hayley Atwell'in Britanyalı cesur arkeoloğu seslendireceği dizi 10 Ekim'de gösterime girecek. 

Netflix, animasyondan fragman da paylaştı:
 


Resmi açıklamaya göre dizi, aksiyon-macera oyununun Survivor üçlemesinde yaşanan olaylardan sonra geçiyor. 

Lara Croft giderek tehlike dozu daha da artan tehlikeli maceralara atılmak için arkadaşlarını terk etmiştir. Ancak bir eser, Croft Malikanesi'nden çalınınca eve dönmek zorunda kalır. Arayışı onu dünya çapında bir maceraya ve unutulmuş mezarların derinliklerine götürecek, burada gerçek benliğiyle yüzleşmek ve ne tür bir kahraman olmak istediğine karar vermek zorunda kalacaktır.

Animasyonda seslendirme yapacak diğer isimler arasında Allen Maldonado ve Earl Baylon yer alıyor.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İlk Tomb Raider video oyunu, 1996'da Core Design ve Aspyr tarafından piyasaya sürülmüş ve 1997'ye kadar 2,5 milyondan fazla satmıştı. 2024 itibarıyla toplam 20 Tomb Raider oyunu piyasaya sürüldü.

Tomb Raider: The Legend of Lara Croft, The Witcher: Blood Origin'i de kaleme alan Tasha Huo tarafından yazıldı. 

Öte yandan Netflix'in yeni animasyonuna ek olarak Amazon Prime Video, Fleabag'le tanınan Phoebe Waller-Bridge'le birlikte canlı çekim bir Tomb Raider dizisi geliştiriyor.


Independent Türkçe, Variety, Polygon

DAHA FAZLA HABER OKU