Shaquille O'Neal'dan pedikür itirafı: "Işıltı ve desenler tercih ediyorum"

NBA efsanesi, basketbol kariyeri boyunca şiddetli eziyet çeken ayak parmaklarında sıklıkla "ışıltı ve desenler" tercih ettiğini söylüyor

(AP)

Shaquille O'Neal pediküre binlerce dolar harcadığını söyledi.

52 yaşındaki eski NBA yıldızı, Shaq'la Büyük Podcast'in (The Big Podcast with Shaq) bir bölümünde pedikür için düzenli olarak yaklaşık bin dolar harcadığını ve genellikle ayak parmaklarında "ışıltı ve desenler" tercih ettiği itirafında bulundu. Dinleyicilere, "Yaklaşık bin dolar harcıyorum çünkü ayaklarımın koktuğunu ve çirkin olduklarını biliyorum ve onları boyamayı seviyorum" diye açıkladı.

O'Neal, "Onları boyuyorum çünkü çirkinler ve güzel görünmelerini istiyorum" diye devam etti ve kendisini pedikür yaptırmaya ilk başlatan kişinin annesi olduğunu söyledi.

Gerçek bir hikaye. Bir keresinde ayak tırnağım kopmuştu ve maçta oynayamayacaktım. Ayak tırnağım koptu dedim, annem de bir şeyler yaptı ve tırnağımın üzerine kırmızı bir oje sürdü. O maçta 40 sayı attım.

Shaquille o günden sonra bu alışkanlığı sürdürdüğünü şöyle anlattı:

Ben de dedim ki artık ayak tırnaklarımı boyamaya başlayacağım.

O'Neal'ın yardımcı sunucuları buna hazırlıksız yakalandı ve tırnaklarını "tek renk" mi yoksa "desenli" mi boyadığını sordu. Emekli Lakers oyuncusu ikincisini tercih ettiğini söyledi.

Parıltılar, desenler ve tüm bu şeyleri yapıyorum. Biliyorsunuz, sadece güzel görünmesi için yapıyorum çünkü çirkin ve kokan ayaklarım var.

O'Neal, Sports Center'ın Instagram hesabı için çektiği videoda kraliyet mavisi oje sürülmüş son derece havalı ayak tırnaklarını sergiledi.
 


Tırnaklarını yaptırma tutkusunu açıklayan tek sporcu o değil. 2024 Amerikan Futbolu Ligi (NFL) Seçmeleri'nde birinci sıradan seçilen Caleb Williams, kız arkadaşı Alina Thyregod'ın gümüş elbisesine uyacak şekilde boyadığı manikürlü tırnaklarını gururla sergilemişti. O dönemde haber kaynaklarına "Tırnaklarımı boyuyorum, benzersiz şeyler giyiyorum" demişti.

NFL Network için Cam Newton'la yaptığı bir röportajda Williams, stil anlayışından bahsetmiş ve tırnaklarını boyama kararını net bir şekilde savunmuştu. Williams, "Bu benim. Siz buna benzersiz diyorsunuz. Ben kendim diyorum" demişti. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Bu benzersizliği "bugünden başlayarak yakın gelecekte de burada sergilemeye" devam edeceğini de sözlerine eklemişti.

Williams geçen yıl ağustosta People'a yaptığı açıklamada, kıyafet seçimlerinin viral olması hakkında konuşmuş ve özellikle oyun kurucunun görünüşü sosyal medyada ilk kez konuşulmaya başlandığında "tırnak olayının herkesi şaşırttığını" belirtmişti. 

Williams, "Üniversiteden önce de oje sürüyordum ama bu herkesi şaşırttı çünkü Amerikan futbolu oynayan erkek sporcuların tırnaklarını boyadığını her zaman görmezsiniz" diye eklemişti.

Ama bence bu da başka bir ifade biçimi.

Williams, 2024 NFL Seçmeleri'nde Chicago Bears tarafından birinci sıradan seçilerek takımın yeni oyun kurucusu oldu. Williams daha önce kolej kariyerinde Oklahoma Sooners ve USC Trojans takımlarında oynamıştı. 


* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU