Oprah Winfrey, buzdolabında neden ahtapot olduğunu açıkladı

Winfrey, "Size şunu söyleyeyim, o buzdolabını açtığınızda o ahtapot orada öylece duruyor. Bu iğrenç bir şey" dedi

(AFP)

Oprah Winfrey, buzdolabında olan alışılmadık bir şey hakkında itirafta bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

70 yaşındaki talk show sunucusu yıllar boyunca pek çok söylentinin hedefi oldu ve bunlardan biri de mutfağının içindekilerle ilgiliydi. Winfrey, Jimmy Kimmel'ın kendi adını taşıyan gece programına 15 Mart'ta konuk oldu ve geçmişte yaşam tarzıyla ilgili yapılan spekülasyonun doğruluğunu onayladı. 

Kimmel, sunucunun buzdolabında bütün bir ahtapot bulundurduğunun doğru olup olmadığını sorunca Winfrey şöyle yanıt verdi:

Evet.

Aktris, 30 yılı aşkın süredir birlikte olduğu partneri Stedman Graham'ın ahtapotu "neredeyse her gün kahvaltıda yiyecek" kadar çok sevdiğini anlattı.

Winfrey, Kimmel'a bunun günün bu kadar erken saatlerinde heves edilecek garip bir yemek olduğunu düşünüp düşünmediğini sordu. Oprah, "Size şunu söyleyeyim, buzdolabını açtığınızda ahtapot orada öylece duruyor.. İğrenç bir şey. Tüm dokungaçları ve kafası yerinde... O gerçek" diye ekledi.

Winfrey sözlerine şöyle devam etti:

Stedman her sabah ahtapotunu yerken, 'Sanırım şu anda kahvaltıda bunu yiyen tek kişi sensin' diyorum.

Ancak Graham ahtapotu tek başına yemiyor. Maceracı yiyici, bu proteini çimenli bir tada sahip çiçekli bir bitki olan bamyayla birlikte tüketiyor. 

Kimmel, Winfrey'in partnerinin "O" harfiyle (İngilizce'de ahtapot [octopus] ve bamya [okra] o harfiyle başlıyor -çn.)  başlayan şeylere olan bariz sevgisiyle dalga geçmekte gecikmedi.

Kimmel, "O harfiyle başlayan şeyleri seviyor; Oprah gibi" diye şaka yaptı.

1986'da tanışan Winfrey ve Graham, 30 yılı aşkın bir süredir birlikte. Çift tanışmalarından 6 yıl sonra nişanlandı ama kısa sürede nişanı attılar.

2020'de O Magazine için yazdığı kişisel makalesinde Winfrey "Aslında bir evlilik istemediğimi fark ettim. Bana teklif edilmesini istiyordum" diye itiraf etmişti.

Onun eşi olmaya layık olduğumu hissettiğini bilmek istiyordum ama bir evliliğin yürümesi için gereken fedakarlıkları, ödünleri ve sürekli sadakati istemiyordum.

Winfrey "Şovumdaki hayatım benim önceliğimdi ve ikimiz de bunu biliyorduk" diye devam etmişti. 

Winfrey, 2017'de Vogue'a verdiği röportajda Graham'la evlilik hakkında nadiren konuştuklarını söylemişti. Bu konuyu tartıştıklarında, her ikisi de evlenmenin nihayetinde ayrılığa yol açacağı sonucuna varmıştı.

Winfrey, "Bu konuyu gündeme getirdiğim tek an, Stedman'a 'Gerçekten evlenseydik ne olurdu?' diye sormamdı. Ve cevabı şu oldu: 'Birlikte olmazdık'" diye açıklamıştı.

Birlikte kalamazdık, çünkü evlilik bu dünyada farklı bir şekilde var olmayı gerektiriyor.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir. 

https://www.independent.co.uk/life-style

Independent Türkçe için çeviren: Gökçe Uçak

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU