Megan Thee Stallion'ın annesinin yattığı mezarlıkta, Nicki Minaj hayranları nedeniyle güvenlik artırıldı

Minaj'ın son diss parçası, Megan'ın 2019'da beyin kanserinden ölen annesine göndermeler içeriyor

Nicki Minaj ve Megan Thee Stallion (AFP)

Megan Thee Stallion'ın annesi Holly Thomas'ın yattığı mezarlık, Megan'ın rapçi Nicki Minaj'la kavgası sürerken mezar yerinin internete sızdırıldığı iddiası üzerine güvenliği artırdı.

31 Ocak Çarşamba günü Minaj'ın hayran kitlesinin Thomas'ın mezarının yerini yayımlayarak başkalarını bu alana zarar vermeye teşvik ettiğine dair haberler çıktı.

Mezarlığın bir sözcüsü, The Independent'a yaptığı açıklamada güvenliğin önlem amaçlı artırıldığını doğruladı. Henüz bir vandalizm eylemi yapılmasa da sözcü durumu izlemeye devam ettiklerini söyledi.

Sözcü, "Burada emniyet ve güvenliği çok ciddiye alıyoruz" dedi.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

The Independent daha fazla yorum için Megan ve Minaj'ın temsilcileriyle temasa geçti ancak yanıt alamadı.

Bu son gelişme, Megan'ın Hiss adlı diss parçasını çıkarmasından birkaç saat sonra Minaj'ın son şarkısı Big Foot'u yayımlamasının ardından yaşandı.

Hiss'in bir noktasında rapçi, kayıtlı cinsel suçlularla ilgili bilgilerin kamuya açık olmasını gerektiren ABD federal yasasına karşılık gelen Megan Kanunu'ndan (Megan's Law) bahsediyor. Bazı dinleyiciler bu dizenin, 1995'te 16 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz girişiminde bulunma suçunu kabul etmesinin ardından kayıtlı bir cinsel suçlu olan, Minaj'ın eşi Kenneth Petty'yi hedef aldığını öne sürmüştü.

Öte yandan Big Foot (Koca Ayak) ise şu şekilde dikkat çekici sözler içeriyor:

Pis k**tak, 6 foot (yaklaşık 1,8 metre; ölçü birimi olan foot aynı zamanda ayak anlamına geliyor -çn.) falan, ben "Koca Ayak" diyorum / K**tak düştü, dedim ki, Kalk sağlam ayağının üzerine

Minaj, muhtemelen Megan'ın boyuna (5 feet 10 inç / 178cm) ve Tory Lanez tarafından ayağından vurulmasına atıfta bulunmanın yanı sıra "Ölü annenin üzerine yatıyor" dizesini de tekrarlıyor. Megan'ın annesi Holly Thomas, Mart 2019'da beyin tümörü nedeniyle hayatını kaybetmişti.

28 yaşındaki Megan, anne ve babasını kaybetmesiyle ilgili geçmişte açıkça konuşmuştu. Babası o ergenlik dönemindeyken ölmüştü.

Facebook Watch programı Peace of Mind With Taraji'nin Ekim 2021'deki bir bölümünde Taraji P. Henson'a konuşan rapçi şöyle demişti:

İki ebeveynimi de kaybettim. Artık şöyle oluyorum: 'Aman Tanrım, kiminle konuşacağım? Ne yapacağım?' Yardım istemenin sorun olmadığını yeni öğrenmeye başladım. Terapi almayı istemekte bir sorun yok.

"Siyah biri olarak terapiyi düşününce 'Aman Tanrım, ben zayıfım' diye düşünüyorsunuz, ilaç tedavisini düşünüyorsunuz ve aklınıza en kötüsü geliyor" diye devam eden Megan, bu damgalamanın televizyonda sürdürüldüğünü ve "terapinin medyada iyi bir şey olarak bile sunulmadığını" eklemişti.

Artık 'Pekala, şimdi biraz fazla şey oluyor. Biri bana yardım etsin' demek güvenli hale geliyor.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/music/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU