Kristen Stewart yapmaktan nefret ettiği filmi açıkladı

Alacakaranlık'ın yıldızı, 2019'da çıkan yeniden çevrimin başrollerini Ella Balinska ve Naomi Scott'la paylaşmıştı

(AFP)

Kristen Stewart, Charlie'nin Melekleri'nin (Charlie's Angels) 2019'da çıkan yeniden çevriminin o zamanlar iyi bir fikir olduğunu fakat filmi yapmaktan nefret ettiğini söyledi.

Variety'nin Know Your Lines adlı video serisinin son bölümünde Stewart, karakteri Sabina'nın açılış repliğini doğru bir şekilde tespit etti:

Erkeklerin bir kadını tehdit olarak algılamasının bir erkeğe kıyasla 7 saniye daha uzun sürdüğünü biliyor muydunuz?

"Evet, bunu söylediğimi hatırlıyorum" diyen oyuncu "Güçlü bir açılış istemiştik" diye açıkladı.

Stewart, "Filmin ne hakkında olduğunu duyurmak istedik" diye ekledi.

O zamanlar iyi bir fikirdi. O filmi yapmaktan nefret ettim. Size başka ne söyleyebilirim bilmiyorum. Dürüst olmak gerekirse, o üçlüye dokunamazsınız. Cameron [Diaz], Lucy [Liu] ve Drew [Barrymore]... O filme bayılıyorum. O filme bayılıyorum! Eğer bu bir şey ifade ediyorsa.

Joseph McGinty Nichol'ın 2000'lerde çıkan ve başrollerinde ikonik üçlü Liu, Barrymore ve Diaz'ın yer aldığı filmlerinin yeniden çevriminde Alacakaranlık'la (Twilight) tanınan 33 yaşındaki oyuncu, Naomi Scott ve Ella Balinska'yla başrolleri paylaşmıştı.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Nichol'ın 2000 yapımı filmi ve 2003 yapımı devam filmi (her ikisi de Farrah Fawcett, Kate Jackson ve Jaclyn Smith'in başrolde yer aldığı 5 sezonluk orijinal Charlie'nin Melekleri dizisinin uyarlaması) küresel gişede toplam 250 milyon dolarlık vurgun yapmıştı.

Öte yandan Elizabeth Banks'in yönettiği ve serinin yeniden başlatıldığı 2019 yapımı film, dünya çapında 73 milyon dolar gibi sönük bir hasılat elde etmişti. Ayrıca o dönemde karışık eleştiriler alırken bazı eleştirmenler filmin olay örgüsünü "amaçsız" bulmuştu.
 

Charlie'nin Melekleri
Ella Balinska, Kristen Steart (ortada) ve Naomi Scott, Charlie'nin Melekleri'nde (Sony Pictures/Chiabella James)


The Independent'ın baş film eleştirmeni Clarisse Loughrey iki yıldızlı eleştirisinde yapımı, "zayıf bir devam filmi" diye nitelendirerek yerden yere vurmuştu.

Banks, 2022'de The New York Times'a verdiği bir röportajda filmin kısmen "sadece kızlara yönelikmiş gibi sunulmasından" dolayı başarısız olduğunu öne sürmüştü.

Bundan bir yıl sonra Rolling Stone'a konuşan Banks, "Medyanın Charlie'nin Melekleri hakkında anlatmak istediği hikayenin büyük kısmı, bunun bir tür feminist manifesto olduğuydu" demişti.

Bana sürekli 'Charlie'nin Melekleri'nin ilk kadın yönetmeni sensin!' deniyordu. Ben de 'Onların yaptığı sadece bir dizi ve McG'nin filmleri... Neden bahsediyorsunuz? Bu kadar eski bir miras yok' diyordum. Bu seriyi çok sevmiştim. Benim belli bir cinsiyete dayalı bir gündemim yoktu. Bu daha çok işin üzerine yerleştirilmişti ve biraz can sıkıcıydı. Beni ve filmin izleyicilerini kalıplara sokuyormuş gibi gelmişti.

Stewart sırada, bilimkurgu romantik filmi Love Me'de Beef'ten Steven Yeun'la beraber izleyici karşısına çıkacak. Ardından Rose Glass'in gerilim filmi Love Lies Bleeding'de vücut geliştiricisi Jacki'ye (Katy O Brian) aşık olan münzevi spor salonu yöneticisi Lou'yu canlandıracak.

Love Me 19 Ocak'ta, Love Lies Bleeding ise 8 Mart'ta ABD sinemalarında gösterime girecek.



*İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe'nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/arts-entertainment/films/news

Independent Türkçe için çeviren: Büşra Ağaç

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU