Kansere yakalanan The Big Bang Theory yıldızından açıklama

"Hayatımda hiç sigara içmedim" demişti

Dizide Lucy ve Raj, çizgi roman dükkanında düzenlenen bekarlara özel bir Sevgililer Günü partisinde tanışmıştı (CBS)

Kısa bir süre önce akciğer kanseri teşhisi ve ameliyatı hakkında açıklama yapan Kate Micucci, hayranlarına müjdeli bir haber verdi.

Variety'nin haberine göre, sevilen dizi The Big Bang Theory'nin yıldızı hayranlarıyla moral verici bir güncelleme paylaştı.

@katiemicucci Thank you to everyone who sent good wishes this week. It meant so much to me! ❤️ #cancerfree #solucky #update #goodnews #goodnewsontiktok #lungcancer ♬ original sound - Katemicucci

16 Aralık Cumartesi günü, TikTok'ta yaptığı paylaşımda oyuncu, "iyi dilekler ve tüm sevgi" için hayranlarına teşekkür etti.

Benim için çok şey ifade ediyordu ve gerçekten ihtiyacım olan zamanda geldi, bu yüzden teşekkür ederim.

43 yaşındaki aktris, "Kanserden kurtuldum ve geçen haftaki ameliyat harika geçti" diye açıklayarak ekledi:

Ameliyatın işe yaradığına dair tüm raporlar geldi. Başka bir tedaviye ihtiyacım yok, bu yüzden tüm doktorlarıma, hemşirelerime ve benimle gerçekten çok iyi ilgilenen herkese çok teşekkür ederim.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Çok sevilen Amerikan komedi dizisinin 2013 ve 2017 arasında ekranlara gelen 8 bölümünde Raj'ın aşık olduğu Lucy karakterini canlandıran 43 yaşındaki aktris, geçen haftaki açıklamasında şaşkınlığını dile getirmişti. 

"Dün akciğer kanseri ameliyatı olduğum için hastanedeyim" açıklamasında bulunan Micucci, hastalığın erken aşamada teşhis edildiğini söylemişti.

Hiç sigara içmediğini vurgulayan aktris şöyle devam etmişti:

Gerçekten çok tuhaf çünkü hayatımda hiç sigara içmedim, bu yüzden sürpriz oldu. Ama sanırım bu da oluyor ve bu yüzden en iyi haber erken yakalamış olmaları, iyiyim.

Ameliyatını "bir yolculuğa" benzeten 1980 doğumlu Micucci, "Muhtemelen birkaç hafta yavaş hareket edeceğim ancak sonra geri döneceğim" dedi.

Amerikalı oyuncu, 2001–2010'da ekranlara gelen sitcom Scrubs'da Stephanie Gooch'u ve çizgi film uyarlaması Scooby-Doo'da Velma Dinkley karakterini canlandırmıştı.


Independent Türkçe, Decider, Variety

DAHA FAZLA HABER OKU