Otel'in yönetmeni yeni filminde sınırları zorladı: "Çok ileri gittik"

"Birkaç gösterimde çığlıklar yükseldi"

Eli Roth'un senaryoyu Jeff Rendell'la birlikte kaleme aldığı filmin başrolünde 23 yaşındaki şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Addison Rae var (Spyglass Media Group)

Kara Cuma'nın (Thanksgiving) yönetmeni Eli Roth, filmin kanlı sahneleriyle nasıl sınırları zorladığını anlattı. 

Konusunu Robert Rodriguez, Quentin Tarantino ve Roth'un birlikte yönettiği 2007 yapımı Grindhouse filmindeki sahte bir fragmandan alan Kara Cuma, Massachusetts'in Plymouth kasabasında geçiyor. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Gizemli bir katilin sakin kasabayı kana bulamasını konu alan filmin yönetmeni Roth, SFX Magazine'e verdiği röportajda R derecelendirmesinin sınırlarını nasıl zorladığını anlattı. 

R derecelendirmesi, 17 yaşından küçüklerin filmi sinemada izlemek için yanlarında bir ebeveyn ya da yetişkin bulunması gerektiği anlamına geliyor.

"R dereceli versiyonda istediğim her şey var" diyen 51 yaşındaki yönetmen sözlerini şöyle sürdürdü:

Her zaman daha fazla vahşet ekleyebilirsiniz. R derecelendirmesinin en uç noktası, yani sinemalarda göreceğiniz şey yönetmenin kurgusu. Ölümler inanılmaz derecede tatmin edici olmalı. Gerçekten korkutucu ve eğlenceli olmalı. Birkaç gösterimde çığlıklar, alkışlar, tezahüratlar yükseldi. Çok ileri gittiğimizi düşünen insanlar da oldu.

Kara Cuma'nın başrollerinde Addison Rae, Rick Hoffman, Milo Manheim, Nell Verlaque ve Patrick Dempsey yer alıyor.

Korku filminin ABD'de 17 Kasım'da gösterime girmesi planlanıyor.

Eli Roth, daha önce de tartışma yaratan filmlere imza atmıştı. 51 yaşındaki yönetmen, 2005'te Otel'i (Hostel) ve 2013'te de The Green Inferno'yu çekmişti.


Independent Türkçe, GamesRadar, ScreenRant

DAHA FAZLA HABER OKU