Elon Musk, Zuckerberg'e düello çağrısını yineledi: "Her koşulda davet ediyorum"

Teknoloji devleri önceki aylarda bir kafes dövüşü ihtimali üzerine bir ileri bir geri gitmişti

(Reuters/AP)

Mark Zuckerberg'le arasındaki husumeti yeniden alevlendiren Elon Musk, kendisi gibi teknoloji devi olan isimle "her koşulda" dövüşme çağrısında bulundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

52 yaşındaki Musk, SpaceX'in kurucusu, Tesla'nın CEO'su ve eski adı Twitter olan X'in sahibi. 39 yaşındaki Zuckerberg ise Facebook'un ana şirketi Meta'nın sahibi. İkili önceki aylarda sosyal medyada bir kafes dövüşü olasılığı hakkında birbirlerini yemleyerek bir ileri bir geri gitmiş, ardından husumet sönmüş gibi görünmüştü.

Ancak şimdi Musk, The Joe Rogan Experience'da Zuckerberg'e bir kez daha seslendi.

Musk, Rogan'a "[Hazırlanmak için] zamana ihtiyacım yok" dedi. 

[Kardiyo] bir faktör olmayacak.

Bunu her zaman, her yerde, her mekanda, her kuralla yapmaya hazırım. Onu her koşulda düelloya davet ediyorum. Şafakta tabancalarla, öğlen Nerf silahlarıyla.

"Sıkletlerin olmasının bir nedeni var" diye devam eden Musk, juijutsu deneyiminden bahsetti ve Zuckerberg'e karşı fiziksel büyüklük avantajına atıfta bulundu. 

Dövüşte epey iyi olan bir arkadaşım var ama benim yarı kilomda. Ben de ona 'Sana dövüşte neden sıkletler olduğunu göstereyim' dedim.

'Mors' denen bir hareket yapacağım. Sadece üzerine yatacağım, sana kilit uygulamayacağım ama öyle pozisyon alacağım ki beni üzerinden atman çok zor olacak. O da yapamadı.

Rogan, Musk'ın juijutsu'da fiziksel büyüklüğün rolüne ilişkin fikirlerine defalarca itiraz ederken, teknoloji patronunun bir kol kilidi tanımını anlamakta zorlandı.

Musk, "Bu bir kibir örneği olabilir" diye itiraf etti.

Zuckerberg, UFC tüy sıklet şampiyonu Alexander Volkanovski ve eski orta sıklet şampiyonu Israel Adesanya'yla birçok kez antrenman yaptı. Öte yandan Musk da yarı orta sıklet sıklet şampiyonu Georges St-Pierre'le antrenman yaptı.



* İçerik orijinal haline bağlı kalınarak çevrilmiştir. Independent Türkçe’nin editöryal politikasını yansıtmayabilir.

https://www.independent.co.uk/sport

Independent Türkçe için çeviren: Çağatay Koparal

© The Independent

DAHA FAZLA HABER OKU