Kült gençlik komedisi artık TikTok'ta

97 dakikalık filmin tamamı 23 parça halinde paylaşıldı

Kötü Kızlar, 17 milyon dolarlık bütçesine karşılık dünya çapında 130 milyon dolar hasılat yapmayı başarmıştı (Paramount)

Yapım şirketi Paramount, meşhur gençlik komedisi Kötü Kızlar (Mean Girls) hayranlarının ücretsiz olarak izleyebilmesi için filmi TikTok'ta yayımladı. Prodüksiyon şirketi, bunun için TikTok'ta resmi bir hesap açtı. 

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

Filmde Rachel McAdams'la birlikte başrolü paylaşan Lindsay Lohan, farkında olmadan okulun "Plastikler" diye adlandırılan popüler grubuna giren yeni kız Cady'yi canlandırıyordu.

Film, Afrika'da doğup büyüyen 15 yaşındaki Cady'nin liseye başladığında gönlünü okulun en popüler kızının eski sevgilisine kaptırması sonrasında gelişen olayları anlatıyordu.

Mark Waters'ın yönettiği Kötü Kızlar'da ödüllü oyuncu Amanda Seyfried de rol alıyor.

Senaryosunu 30 Rock dizisinin ödüllü oyuncusu Tina Fey'in kaleme aldığı 97 dakikalık filmin tamamı, TikTok'ta toplam 23 parça halinde yayımlandı.

Fey, aynı zamanda filmde Cady'nin öğretmeni Bayan Norbury'yi de canlandırıyordu.

Filmin başlarında Jonathan Bennett'ın canlandırdığı Aaron karakteri Cady'ye hangi günde olduklarını soruyordu. Cady ise hoşlandığı gencin sorusuna "3 Ekim" yanıtını veriyordu.

Filmin hayranları her 3 Ekim'de sosyal medyada bu sahneyi paylaştı. Zamanla bu geleneğe filmin yıldızları da katıldı. Böylece 3 Ekim, Kötü Kızlar hayranları için özel bir güne dönüştü.


Independent Türkçe, Variety, CNN

DAHA FAZLA HABER OKU