Oppenheimer'ın yıldızı, göğüs uçlarını gösteren kıyafetiyle ilgili konuştu

"Rahat ve mutluyum"

Florence Pugh, 2020'de Küçük Kadınlar'la (Little Women) Oscar'a aday gösterilmişti (AFP)

Hollywood yıldızı Florence Pugh, geçen yıl giydiği ve göğüs uçlarının gözüktüğü şeffaf elbiseye gelen eleştirilere yanıt verdi.

Elle dergisine konuşan Pugh, insanların özgürlükten korktuğunu savundu.

fazla oku

Bu bölüm, konuyla ilgili referans noktalarını içerir. (Related Nodes field)

İtalyan moda şirketi Valentino'nun geçen yıl Roma'da yaptığı etkinlikte giydiği boyundan askılı pembe elbiseyle ilgili konuşan Pugh, "Bacağımdaki selüliti ya da kolumla göğsüm arasındaki halkayı saklamaya çalışmıyorum. Bunun yerine hepsini sergilemeyi tercih ediyorum" diye konuştu.

Elbiseye gelen eleştirilerle ilgili yorum yapan ünlü yıldız, "Benim için en korkutucu şey, insanların kendimi çok fazla gösterdiğim için kızgın olmalarıydı. Göğüs uçlarımın bir kumaş parçasının altından gözükmesi insanları gerçekten kaygılandırdı. Aslında insanların asıl korktuğu şey özgürlük. Gerçek şu ki, ben rahat ve mutluyum" ifadelerini kullandı.

Elle'den "Britanyalı ikon" ödülünü aldıktan sonra dergiye açıklamalarda bulunan Pugh, "Kadınların bedenleri hakkında konuşarak onları aşağıda tutmak uzun zamandır işleyen bir yöntem. Ancak artık bu durumun değiştiği ve birçok kişinin bunu umursamadığı bir dönemde olduğumuzu düşünüyorum" diye konuştu.

Pugh eleştirilerle ilgili, "Memelerden neden korkuyorsunuz?" dedi.

27 yaşındaki Florence Pugh, son olarak Oppenheimer'da rol almıştı.


Independent Türkçe, CNN, InStyle

DAHA FAZLA HABER OKU